85-årig kvindelig vanvidsbilist sigtet af politiet

Foto: Shutterstock.com

En 85-årig kvinde blev fredag aften stoppet af politiet, efter hun havde kørt mod trafikken på Sønderjyske Motorvej.

Fredag aften blev en 85-årig kvinde stoppet af politiet. I denne forbindelse blev hun sigtet for at køre vanvidsbilisme. ​​

Læs også

Ny coronavariant har fået sit navn: WHO er meget bekymrede

Det oplyser Erik Lindholdt, der er vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, ifølge TV SYD.

Den ældre kvinde kørte i nordgående retning på Sønderjyske Motorvej, da hun blev stoppet af politiet. Problemet var blot, at hun kørte i den sydgående vognbane. Det vil sige, at hun kørte mod trafikken, og derfor var spøgelsesbilist.

Ifølge Erik Lindholdt modtog de en anmeldelse om en spøgelsesbilist på motorvejen klokken 17:27 fra flere bilister på motorvejen. Der var dog især ét af disse opkald, der stod ud fra mængden.

Det skyldes, at én af de opkald, som de tog imod på alarmcentralen, kom fra den 85-årige kvinde selv.

Tilsyneladende var kvinden standset i anden vognbane, hvorefter hun var kørt ind i nødsporet. Da hun havde parkeret bilen i nødsporet, tog hun selv kontakt til politiet, lyder det fra vagtchef Erik Lindholdt.

"Hun forklarede, at hun var blevet en smule forvirret og kørte efterfølgende forkert ned på motorvejen," siger vagtchefen til TV SYD.

Vagtchefen oplyser også, at den ældre kvinde bragte flere bilister i fare, da der var flere episoder, hvor folk var nødt til at undvige hende på Sønderjyske Motorvej.

"Det var sindssygt heldigt, at der ikke skete mere, end hvad der gjorde," lyder det fra Erik Lindholdt.

Læs også

Danmark indfører nye restriktioner allerede fra midnat

Som et resultat af episoden, har den 85-årige kvinde nu fået inddrage sin førerret, ligesom den bil, hun førte fredag aften er blevet beslaglagt.

 

Dagens Gossip