87-årig mand dræbt af flugtbilist: Nu beder politiet om hjælp

Torsdag aften mistede en 87-årig mand livet i et alvorligt færdselsuheld. Nu leder politiet efter bilisten.

Torsdag aften klokken 18.04 modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld på Aalborgvej ved Fristrupvej nær Aabybro i Nordjylland, hvor en 87 årig mandlig cyklist var blev påkørt af en bil.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Efter ulykken valgte bilisten at flygte fra stedet i ukendt retning, og da hjælpen nåede frem, stod det klart, at den 87-årige mand fra lokalområdet var afgået ved døden.

Læs også

Mand på motocross amok på bilist: Ødelagde sidespejl og spyttede hans mor i ansigtet

Et vidne har siden henvendt sig til politiet og har oplyst, at han befandt sig på Knøsgaardvej i Aabybro, da han omkring klokken 18.05 bemærkede en bil, der med høj fart kørte ad Knøsgaardvej fra Nr. Aabyvej - cirka en kilometer fra uheldsstedet.

Vidnet bemærkede, at bilen havde hul i højre side af forruden og stjernet glas.

Bilen beskrives som en mørk/grå Citroen C4 Picasso af ældre årgang. Nummerpladerne var gule - eventuelt såkaldte papegøjeplader.

Læs også

Livsfarlig sommer-dille spreder sig blandt unge

Da bilen er set lige efter uheldet og grundet dens skader, formoder Nordjyllands Politi, at der er tale om bilen, der påkørte og dræbte den 87-årige mand.

Nordjyllands Politi søger dog flere vidner i sager, der kan hjælpe med yderligere oplysniger om bilen og eventuelt føreren. Derfor opfordre man alle, som har bemærket bilen med skader som beskrevet, til at kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Samtidig opfordrer man føreren til selv at henvende sig til politiet.

Politiet oplyser, at der er sket underretning til afdødes pårørende.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip