Årets klaphat: Filmede politiet mens han kørte forbi - Blev stoppet med masse af narko på sig

En 20-årig mand fra Aarhus burde have passet sig selv. Han valgte dog at filme politiet, og det kostede både ham og hans mor flere sigtelser.

Nogle gange skal man bare lære at passe sig selv. Det kommer en 20-årig mand fra Aarhus formentlig til i fremtiden, da han stak næsen lidt for langt frem, og efterfølgende blev ramt af karma.

Den 20-årige mand valgte onsdag klokken 10.35 at sænke farten, da han kørte forbi en patrulje ved Silkeborgvej i Brabrand. Her valgte den unge mand provokerende at filme politiet, mens han kørte forbi.

Læs også

Kendt børnevært viste bryst og var ofte fuld på live tv: “Kom direkte fra hotellets bar”

Politiet valgte naturligvis at køre efter manden, og de standsede ham kort tid efter. Her blev han sigtet for at betjene sin mobiltelefon, mens han var under kørsel, men det stoppede langt fra her.

Narko og sigtelse til mor

Betjentene bad den 20-årige om at vise dem sit kørekort, men han indrømmede blankt, at han ikke havde et. Derefter kiggede de nærmere på bilen, og fandt hele fire poser med kokain.

De valgte derfor at anholde den 20-årige mand, inden politiet ved hjælp af narkohunde fik fundet yderligere seks poser kokain. I alt var der altså gemt 10 poser kokain i bilen.

Politiet mente, at de havde nok til at ransage mandens hjem, og her fandt de både salgsposer med skunk, vægte der blev brugt til stoffer, samt flere tusinde kroner i kontanter. Det valgte de at beslaglægge.

Manden viste sig at være påvirket af kokain, da de stoppede ham, og han blev derfor sigtet for både narkosalg, besiddelse af narko og en sigtelse for narkokørsel. Det sluttede dog ikke her, for politiet valgte at ringe til den 20-åriges mor, og sigtede hende for at have overladt bilen til sin søn, selvom han ikke havde et kørekort.

Alt dette kunne være undgået, hvis den 20-årige bare havde passet sig selv, og ikke skulle filme betjente via sin telefon, mens han kørte forbi dem.

Læs også

22-årig fra Randers var sin mand utro: Jeg havde ikke noget valg

Politirapporten

Danmarks største samling krimihistorier et sted. Politirapporten samler de største nyheder fra politiets døgnrapporter fra hele landet.

 

Dagens Gossip