Advarsel efter bizar dødsulykke hos bedsteforældre: 1-årig pige hang fast og kunne ikke reddes

Bronwyn Taylor blev kun 16 måneder gammel.

En blot 16 måneder gammel pige mistede livet i en tragisk ulykke i sine bedsteforældres hjem tidligere på året. Nu bliver andre forældre advaret om den skjulte fare.

1-årige Bronwyn Taylor fra byen Stoke-on-Trent i England døde den 2. april i år.

Hendes bedstemor og ambulancereddere forsøgte desperat at genoplive den lille pige, men hun blev erklæret død ved ankomsten til hospitalet. 

Nu har en obduktion omsider fastslået, hvad der slog den 16 måneder gamle pige ihjel, og resultatet får retsmedicinere fra North Staffordshire Coroners Court til at advare forældre om den skjulte fare i hjemmet, der var skyld i den alt for tidlige død. Det skriver britiske Metro.

Bronwyn Taylor legede hos sine bedsteforældre, da hun fik viklet sig ind i en gardinsnor af plastik og væltede. Hendes 66-årige bedstemor Shirley Taylor fandt hende livløs ved vinduet.

Resultater fra den retsmedicinske undersøgelse viser, at Bronwyn Taylor døde som følge af kvælning af en persienne. 

Assisterende retsmidiciner David James kalder sagen for en 'total tragedie' og opfordrer forældre til at sikre sig, at deres persienner ikke udgør en fare i hjemmet.

Han opfordrer desuden husejere, bedsteforældre, lokale myndigheder, viceværter og boligselskaber til at dobbelttjekke, at alle persienner er sikre.

- Hvis de ikke er, eller man mistænker, at de ikke er, så skal persiennerne modificeres, så de bliver sikre, eller erstattes med nye, siger han til Metro.

- Vi må gøre alt, hvad vi kan, for at eliminere risikoen for, at tragedier som denne sker igen.

 

Læs også

11-årig dreng holdt nede af skolekammerater: Fik hældt blegemiddel i øjnene

 

 

Dagens Gossip