Ældre ægtepar hørte nogen ringe på døren: Kort efter blev manden kørt på sygehuset

Foto: Shutterstock (genrefoto)

En ældre mand fra Haderslev kom galt afsted tirsdag eftermiddag, da han forsøgte at standse en flugtbil, efter han var blevet berøvet af to kvinder.

En ældre mand fra Haderslev kom til skade tirsdag eftermiddag, hvor han formentlig blev ramt af en flugtbil med to kvinder, der kort forinden havde skaffet sig adgang til hans hjem og stjålet en værdiboks.

Efter den 74-årige mand havde forsøgt at standse kvinderne, måtte han køres til behandling på sygehuset i Abenraa.

Det skriver Ritzau ifølge TV 2.

Læs også

Forsvarsadvokater er overraskede over tiltale: 'Tror ikke, at Peter Madsen får livstid'

Tirsdag eftermiddag kort efter klokken 16.35 modtog Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om, at to kvinder havde ringet på døren hos et ældre ægtepar på Varbjergvej i Haderslev.

Kvinderne havde fortalt, at de kom fra hjemmeplejen. Den ene kvinde fik lokket manden udenfor, mens den anden havde held til at komme ind i rækkehuset og stjæle værdiboksen.

Derefter løb kvinderne hen til en bil, som holdt parkeret omkring 100 meter væk. Politiet formoder, at manden forsøgte at standse flugtbilen, hvorfor han havnede på dens køler og blev kastet til jorden.

Læs også

Tre sigtet for skuddrab foran Randers Regnskov: Nu er der nyt i sagen

Bilen fortsatte og forsvandt ad Christian X’s Vej.

- Manden, der er stærkt alderssvækket, har fået en del skader, siger Erik Lindholdt, som er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Under flugten skilte kvinderne sig af med ægteparrets værdiboks. Den blev fundet af nogle drenge, der afleverede den hos politiet. 

Politiet efterlyser vidner, som har set røveriet eller flugtbilen. Bilen beskrives som lys, der er formentlig tale om en Volvo sedan S40 eller S60.

Tiltale mod Peter Madsen: Han forberedte drabet på Kim Wall

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip