Ældre cyklist slog og sparkede 12-årig dreng

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

En blot 12-årig dreng fik sig noget af en forskrækkelse, da han blev udsat for vold af en ældre cyklist. Der var nemlig opstået en uoverensstemmelse mellem de to, og det mente den ældre cyklist, kun kunne løses med vold.

Mandag formiddag klokken 11:45 fik politiet en anmeldelse fra en 12-årig dreng, der var blevet slået og sparket af en ældre mand på cykel.

Det skete på en cykelsti ved Sportsvej i Tølløse.

Ifølge politiet skulle en dansk mand i alderen 60 til 65 år have opført sig voldeligt overfor den 12-årige dreng. Drengen har fortalt politiet, at der opstod en uoverensstemmelse på cykelstien, og det førte til, at den ældre mand valgt at tildele den 12-årige dreng både slag og spark.

Læs også

13-årig truede købmand med pistol: Ville have fat i cigaretter

Politiet er nu i færd med at efterforske sagen, og de skal derfor både afhøre den 12-årige dreng og hans forældre. Politiet håber på, at de kan komme i kontakt med cyklisten, så de kan få hans forklaring af hele episoden, og han bedes derfor rette kontakt til Midt- og Vestsjællands Politi.

De kan kontaktes på telefonnummer 114.

Vidner der skulle have et optrinnet mellem den ældre mand og den 12-årige dreng, bedes også melde sig på banen og kontakte politiet. Den ældre mand var iført en hvid cykelhjelm og cykeltøj.

Endnu en efterlysning

Den ældre cyklist er ikke den eneste person, som Midt- og Vestsjællands Politi ønsker at få fat på. De har nemlig udsendt en efterlysning på en anden ældre mand, der stod bag et butikstyveri, som endte med at blive et røveri.

Klokken 15:06 ringede en købmand fra Kalundborg til politiet. Han fortalte, at der havde været tyveri i hans butik. Da købmanden rettede sin henvendelse til tyven, valgte butikstyven at true købmanden, og han stak derefter af fra stedet.

Da tyven fremsagde trusler til at slippe væk med sit bytte, valgte politiet at oprette det som et røveri i stedet for et tyveri, og de leder nu efter denne mand.

Mand på 50-60 år der er dansk af udseende. Spinkel kropsbygning, hvid hudfarve, gråt hår som var kort. Han talte dansk, var iført en rød t-shirt med hvide og blå tværstriber, sorte bukser og brune støvler med rødlige snørebånd. Han medbragte desuden en blågrøn pose.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på tlf. 114.

Læs også

Modtog fortjenstmedalje af Dronning Margrethe: Nu er han tiltalt for voldtægt mod barnebarn

 

 

Dagens Gossip