Affald smidt i naturen: Nu er 28-årig mand fra Næstved sigtet

Genrefoto: Shutterstock.

Den 28-årige mand fra Næstved er blevet sigtet for overtrædelse af naturbeskyttelsesloven.

Torsdag eftermiddag blev en 28-årig mand fra Næstved sigtet for overtrædelse af naturbeskyttelsesloven.

Læs også

Så er det nu: Disse danskere kan få 10.000 kroner

Sådan skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i den seneste døgnrapport.

Det skete efter en anmeldelse om, at der var blevet smidt fem sække med affald, bildæk og andre effekter i haveforeningen Østervang i Slagelse. 

Politiets undersøgelser pegede i retning af den 28-årige, som efterfølgende blev sigtet i sagen.

66 procent overlæs

Den 28-årige mand er ikke den eneste, der kom i politiets søgelys torsdag. 

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede torsdag klokken 14.00 en 41-årig mand, der kørte fra færgen i Rødbyhavn. Han havde været i Tyskland for at købe blandt andet drikkevarer, som han havde læsset ind i en bil. 

Men der var kommet lidt for meget i bagagerummet. En kontrolvejning afslørede, at bilen vejede 5.000 kg, selv om den havde en tilladt totalvægt på 3.000 kg. Det er et overlæs på 66 procent, og den 41-årige fører blev sigtet for at køre med overlæs og instrueret i at læsse tilpas mange varer af, så bilen lovligt kunne køre videre.

Forfalsket kørekort og id-kort

Senere på dagen fik betjente fra politiets udlændingekontrolafdeling travlt igen. Klokken 16.30 standsede de en 44-årig irakisk mand, da han kom kørende i bil i indrejsefeltet i Rødbyhavn. 

Manden viste både id-kort og kørekort, men begge var forfalskede. Derfor blev han anholdt og sigtet for dokumentfalsk. Han blev også sigtet for at køre i påvirket tilstand, da en narkotest viste positiv for kokain. I bilen blev der fundet både ulovlige dopingmidler og noget kokain, så han kunne tilføje en sigtelse efter lov om euforiserende stoffer. Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør senere fredag.

Læs også

Breaking: Lørdag er det slut

 

 

 

 

 

Dagens Gossip