Ali kommer aldrig ud igen: Dræbte sine sønner for forsikringspenge

Foto: Ritzau Scanpix/Steve McCrank

Ali F. Elmezayen druknede sine to sønner, hvorefter han valgte at spendere forsikringspengene.

FBI kunne i 2018 anholde Ali F. Elmezayen, og han har været fængslet siden da. Han kan dog se frem til at spendere resten af sit liv bag tremmer, da han er blevet idømt 212 års fængsel for at slå sine sønner ihjel. 

Det gjorde han for at få udbetalt en stor sum forsikringspenge. 

Ali Elmezayen var ude at køre med sin ekskone og to sønner, da han valgte at køre i Los Angeles' havn, mens de alle sad i bilen. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Maria og Bea langer ud efter Puk Elgård

Drengene, der begge døjede med autisme, døde, men det lykkedes dog for Alis ekskone at overleve. Det lignede dog en forfærdelig ulykke, hvorfor Ali ikke var mistænkt. 

Sagen blev dog efterforsket, og her man fandt man tegn på noget andet. Efterforskningen vidnede i stedet om en mand, der traf en fatal beslutning den dag i Los Angeles. 

Ali Elmezayen blev kendt skyldig i 2019, og han har nu fået sin straf. Han er blevet idømt 212 år bag tremmer. 

"Han er den ultimative fupmager, en god løgner og intet andet en en grådig og brutal morder," kommer det fra dommeren i sagen John F. Walter i en officiel erklæring efter dommen. 

Det siges, at Ali skulle have planlagt mordene år forinden, da han i løbet af et år havde købt otte forskellige livsforsikringer. Disse otte livsforsikringer kostede ham 6000 dollars om året. 

Ali skulle dog ifølge sine skatteparirer have tjent 30.000 dollars om året, hvorfor meget af indtjeningen gik til planlægningen.

Forsikringsselskaberne har dog en toårig periode, hvor de kan undersøge og afvise sager, og det var blot 12 dage efter, at perioden udløb, at Ali kørte bilen i vandet. 

De to drenge druknede på bagsædet, mens Ali kravlede ud af sit åbne vindue.

Læs også

Pædagogstuderende dømt for uagtsomt manddrab på handicappet: Straffes med bøde

 

Dagens Gossip