Bekymret forælder efter sexovergreb på 4-årig pige: ‘Jeg har længe advaret mod ham’

Ane Sørensen

369 uger siden

|

16/06/2017
112
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
En lokal mor står frem efter en fireårig pige onsdag blev bortført fra sin børnehave i Aarhus og misbrugt seksuelt.

Dagens topnyheder

Den formodede gerningsmand i sagen om en fireårig pige, der onsdag blev bortført fra sin børnehave og krænket seksuelt, havde gennem længere tid forsøgt at komme i kontakt med børnene i området.

Sådan lyder det fra 28-årige Tanja Vestby Tøfting, som hævder at have kendt til den formodede gerningsmand i mere end to år og advaret mod ham flere gange.

Det skriver Ekstra Bladet.

- Jeg har længe sat til de andre forældre i området, at de skal være på vagt over for ham, men de fleste har bare grinet og sagt, at han jo bare er flink ved børnene, siger Tanja Vestby Tøfting til Ekstra Bladet.

Ifølge Tanja Vestby Tøfting, som selv er mor til tre piger, skulle manden have luftet sin fars hunde hver morgen og gået rundt ved områdets børnehave for at tale med børnene gennem hegnet.

Den fireårige pige forsvandt fra Børnehuset Snogebæksvej i det vestlige Aarhus onsdag omkring middagstid. Omkring en time senere vendte hun tilbage til børnehaven af sig selv.

Torsdag fremstillede Østjyllands Politi en 33-årig mand i grundlovsforhør og sigtede ham for seksuelt overgreb mod pigen. Manden blev varetægtsfængslet i fire uger i lukket grundlovsforhør.

I forbindelse med sagen hører Østjyllands Politi gerne fra vidner, som onsdag i tidsrummet fra klokken 12.40 - 14.00 har bemærket noget mistænkeligt, herunder en bordeauxrød Mitsubishi Carisma i området omrking Snogebæksvej og Trillegårdsvej i Aarhus V.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på 114.