Østjyske betjente så bilist smide frysepose ud af vinduet: Da de tjekkede posen, blev de straks mistænksomme

Foto: Shutterstock (genrefoto)

Østjyske betjente blev mistænksomme tirsdag aften, da de fik øje på en frysepose, som blev smidt ud af vinduet på en bil. Da de undersøgte bilen nærmere, gjorde de et fund, som fik dem til at anholde føreren og en mandlig passager.

Tirsdag aften klokken 21.36 standsede politiet en bil på Skanderborgvej i Aarhus, da de opdagede, at der blev smidt en frysepose med noget ud af dens vindue.

Den ene betjent stod ud af bilen, for at undersøge posen nærmere. Samtidig satte den anden betjent udrykning på patruljevognen og fik standset bilen kort derfra.

Det oplyser Østjyllands Politi i onsdagens døgnrapport.

Læs også

Sigtelse: Nordsjællandsk mor voldtog fireårig søn 20 gange

Det viste sig, at det var cannabis, der gemte sig nede i den frysepose, som bilisten havde forsøgt at skille sig af med. Derfor besluttede betjentene sig for at undersøge bilen nærmere.

I bilen og på to af mændene fandt politiet både en del mobiltelefoner og et større kontantbeløb. Derfor valgte betjentene at anholde og sigte den 20-årige fører og en 22-årig mandlig passager for besiddelse af narko og med henblik på at sælge det videre.

Det viste sig desuden, at den 20-årige fører ikke havde noget kørekort. Derudover viste narkometertesten positiv, da føreren blev testet for hash på politistationen.

Derfor besluttede politiet sig for at sigte den unge bilist for narkokørsel.

Politiet afslører nyt i sagen: Øksemanden kendt af PET

 

Dagens Gossip