Bil standset på motorvejen af politiet - kvinde steg ud og faldt 10 meter ned

Emil Ryttergaard

355 uger siden

|

18/09/2017
112
Ulykken skete på Vestmotorvejen mellem Ringsted og Bjæverskov fredag aften. Foto: Google Maps
Ulykken skete på Vestmotorvejen mellem Ringsted og Bjæverskov fredag aften. Foto: Google Maps
En 37-årig kvinde et kommet alvorligt til skade efter en rutinekontrol på motorvejen ved Ringsted fredag aften. Ulykken skete, da hun skulle tisse og trådte lidt væk fra bilen.

Dagens topnyheder

Klokken nærmede sig halv et natten til lørdag, da en politipatrulje bragte en bil til standsning ved Vestmotorvejen mellem Ringsted og Bjæverskov. 

Under en rutinemæssig kontrol af bilens fører og passager skulle bilens passager, en 37-årig kvinde fra Vanløse, tisse og trådte til væk fra bilen. Og da var det, at uheldet skete.

- Under den her kontrol siger kvinden, at hun lige skal tisse, og hun går lidt diskret om bag et autoværn. Men da hun træder om bag værnet, er der ikke noget jord på den anden side, hvorefter hun falder otte til 10 meter ned og lander hårdt, siger Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Dagens.dk.

Kvinden faldt over autoværnet ved en overgang, såsom denne, i mørket lørdag nat. Foto: Google Maps

Kvinden faldt ned på en sti eller vej, hvor der er gravet en tunnel, der løb under vejen, og ved faldet pådrog hun sig svære kvæstelser i hovedet. 

- Politibetjentene begynder at yde førstehjælp og tilkalder en ambulance, hvorefter hun bliver fløjet med helikopter til Rigshospitalet. Det er jo en dybt tragisk hændelse, siger Carsten Andersen til Dagens.dk.

Den 37-årige kvinde er indlagt på Rigshospitalets traumecenter, og kvindens pårørende er blevet underrettet om ulykken.

Hendes tilstand er stadig ukendt i skrivende stund.

Togkontrollør opdagede mistænkelig mand med grædende 7-årig dreng i hånden: Så slog hun alarm