Bilen blev købt for 14 dage siden: Nu er den konfiskeret af politiet

Foto: Shutterstock

Onsdag eftermiddag var en 22-årig mandlig bilist ude på en køretur – og den endte med at blive dyrere, end han havde regnet med.

Onsdag eftermiddag besluttede en politibetjent sig for at foretage hastighedsmålinger på Bredskiftevej i Hasle ved Aarhus V. 

Læs også

Skræmmende video: 11-årig pige forsøgt kidnappet

Det var tilsyneladende en god idé, at han besluttede sig for at gøre dette. I det tidsrum, hvor han foretog hastighedsmålinger, blev ni bilister sigtet for at køre for stærkt. Det oplyser Østjyllands Politi ifølge Lokalavisen. 

I løbet af de cirka to timer mellem kl. 17 og 19.15, hvor betjenten stod på Bredskiftevej og foretog hastighedsmålinger, fik hele fem bilister klip i kørekortet. For én af dem var det nok til at udløse et kørselsforbud. Derudover kørte tre så stærkt, at de endte med at få en betinget frakendelse af kørekortet med hjem. 

Værst gik det dog til for en 22-årig mandlig bilist fra Tilst. Han formåede nemlig at køre forbi betjenten med en hastighed på hele 103 km/t. Det er langt over den tilladte hastighed på strækningen, der lyder på blot 50 km/t. 

I og med, at han har kørt mere end 100 km/t i en zone, hvor man må køre 50 km/t, har han overskredet den gældende hastighedsbegrænsning med 100 procent. Efter de ny regler om vanvidsbilisme har politiet derfor beslaglagt den bil, han var kørende i. 

Da bilen er blevet beslaget som følge af hans enorme hastighedsovertrædelse, står han nu i en vanskelig situation, hvor han skal forklare sig selv på privatfronten.

Læs også

Ressourcekrævende opgave: Så mange fuldtidsstillinger vil politiet bruge på at sikre udrejsecenter

Bilen var nemlig slet ikke hans, og ikke nok med det, så var der tale om en spritny bil, der er blevet købt for blot 14 dage siden. Ifølge Østjyllands Politi var det en bil, han havde fået lov til at låne af en ven til familien – og det har nu kostet vedkommende sin bil.