Bombetrussel i Odense

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Fyns Politi er i færd med at undersøge Odense Tekniske Gymnasium, da der natten til mandag var en bombetrussel mod uddannelsesinstitutionen.

Elever på Odense Tekniske Gymnasium kunne her til morgen stå op til en SMS-besked om, at de ikke skulle møde op på skolen i dag. Det skyldes dog ikke, at deres lærere er syge, men i stedet, at der har været en bombetrussel mod gymnasiet.

Det skriver Fyns Politi på Twitter her til morgen.

Læs også

Planlæg din ferie nu: Næste år kommer du til at mangle feriedage

“Odense Tekniske Gymnasium har modtaget en bombetrussel her til morgen. Politiet er på stedet. Eleverne er af skolen opfordret til at blive hjemme. Vi undersøger og melder ud, når vi ved mere,” skriver Fyns Politi.

Det var natten til mandag, at skolen modtog en bombetrussel. Alt undervisning på skolens afdeling med beliggenhed på Munkebjergvej 130 er derfor aflyst i dag.

Bombehunde og mange politifolk

Politiet kan endnu ikke berette om, hvor længe der vil gå, før de er færdige med at undersøge hele Odense Tekniske Gymnasium. Ifølge B.T der har en reporter på stedet, så er der i øjeblikket rigtig mange politifolk på skolens område, der blandt andet står og bevogter alle indgange til skolen.

Derudover er der også kommet bombehunde og sprængstofeksperter til stedet, som skal være med til at klarlægge, hvor der ligger en bombe, hvis det altså er tilfældet.

Når politiet har fået undersøgt hele skolens området, forventes det, at eleverne allerede fra i morgen vil vende tilbage til normal undervisning.

Læs også

Sådan undgår du store husedderkopper i dit hjem

 

Dagens Gossip