Borger blev mistænksom, da mand smed taske i container - politiet gjorde stort fund

Et vidne observerede hele episoden. Foto: Polfoto

En mand gemte torsdag aften en mistænkelig taske i en skraldecontainer i Sakskøbing på Lolland. Men det opdagede en snarrådig borger, der straks kontaktede politiet.

Det er ikke altid, at andre mennesker har rent mel i posen. Men hvordan kan man vide, om nogen har gang i noget kriminelt, hvis det ikke er helt åbenlyst?

En lokal borger i Sakskøbing fulgte sin mavefornemmelse, da han spottede en mand skjule en mistænkelig kuffert i en container, oplyser Sydsjællands og Lolland- Falsters Politi. 

Borgeren havde set en manden lægge tasken i containeren på en adresse i byen cirka 18.30 torsdag aften. Borgeren blev mistænksom og lod sin instinkter råde, da han kontaktede politiet med sin viden.

Dog uden at være klar over, om hans observation rent faktisk var et anliggende for ordensmagten. Men det viste sig hurtigt, at det var godt, at han lyttede til sin første inskydelse - at noget var helt galt.

Læs også

Lille pige fundet bevidstløs på gade i Rødovre - forældre var gået kolde med små børn på bagsædet

Da betjentene ankom til stedet, fiskede tasken op fra containeren og kiggede ned i den var der gevinst.

I tasken gemte der sig nemlig et halvt kilo hash, og da politiet undersøgte sagen nærmere, kunne de banke på døren hos en 28-årig lokal mand, der blev sigtet for salg af euforiserende stoffer. 

Det var dog ikke det eneste, som politiet fandt. I mandens lejlighed gemte der sig også en revolver med skarp ammunition, hvorefter den unge mand også blev sigtet for at overtræde våbenloven. 

Manden skal fremstilles i grundlovsforhør i Nykøbing Falster senere i dag. 

Par går forbi aflåst bil: Finder hurtigt mobilen frem, da de ser sovende baby med denne besked

 

Dagens Gossip