Borger opdagede ældre par tæt på en børnehave i Østjylland - ringede straks til politiet

Ældre par knaldet på fersk gerning.

Et ældre par blev mandag morgen meldt til politiet, efter at de blev snuppet på fersk gerning i naturen af en rystet borger

Østjyllands Politi modtog mandag morgen klokken 9.00 en anmeldelse fra en østjysk borger, som havde set et ældre par dyrke hed sex i et grønt område i det vestlige Aarhus.

Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport. 

Parret havde sex i det fri og gjorde tilsyneladende ikke meget for at skjule akten, hvilket faldt borgeren for brystet, fordi knalderiet foregik lige ved siden af en børneinstitution ved Klokkervej i Hasle tidlligt mandag morgen. 

Læs også

Folk går amok over hus i lille jysk landsby: Så vild en garage har du aldrig set før

Borgeren, som anmeldte det lystne par til politiet, kunne desuden fortælle ordensmagten, at det ikke er første gang, at parret dyrker sex i det grønne område i nærheden af børn og voksne. 

Den oplysning får politiet til løfte pegefingeren:

- Politiet opfordrer det ældre par og andre til at udøve den slags forplantningsforsøg i det private, hvor det ikke støder andre personer, skriver Østjyllands Politi. 

Natalie prøvede bh i kendt tøjbutik: Fik kvalmende overraskelse i prøverummet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip