Butikscenter evakueret: Politifolk med maskinpistoler massivt til stede

Foto: Presse-fotos.dk

Indkøbscentret er blevet evakueret af en større gruppe politifolk med maskinpistoler. En af indgangene bliver desuden bevogtet af bevæbnede betjente.

Butikscentret Borgen i Sønderborg blev torsdag ved 16-tiden tømt for kunder og ansatte af en større gruppe politibetjente, der dukkede op bevæbnet med maskinpistoler.

Læs også

Mette Frederiksen melder ud: Det er slut

Efter evakueringen af butikscentret, har politiet også afspærret alle indgangene samt indfaldsvejen til centret, som er blevet spærret af med en politibil.

Foto: Presse-fotos.dk

Det skriver JydskeVestkysten.

Centrets ene udgang, der vender ud mod Jernbanegade, bliver vogtet af to betjente, der begge er bevæbnet med maskinpistoler. Derudover er der yderligere politifolk, der også er bevæbnet med maskinpistoler, der er til stede i selve centret.

Sådan lyder det fra flere folk, der befinder sig på stedet, skriver JydskeVestkysten.

Foto: Presse-fotos.dk

Mediet oplyser også, at der er flere af de personer, der blev evakueret, at der ved 16-tiden dukkede betjente op, der bad dem om at forlade centret. I første omgang skete det helt stille og roligt.

Pludselig var der dog nogle betjente, der gik op på centrets førstesal. Kort tid efter, at de var gået derop, blev der råbt højlydt: 'Skynd jer at komme ud'.

Foto: Presse-fotos.dk

Der er endnu ikke blevet meldt noget officielt ud om, hvad der skyldes, at politiet er dukket op med maskinpistoler.

Lars Skovhus, der er chef i den Kvickly-butik, der ligger i centret, oplyser til mediet SønderborgNYT, at det skyldes, at en person har ringet til politiet, da der skulle være blevet set en mand bevæbnet med en pistol.

Læs også

Politiet advarer: Betaler du ikke, bliver du anholdt

Det lyder, at de betjente, der er fremme på stedet, er i gang med at undersøge alle butikker i centret, for at se, om de kan finde den mand, der efter sigende skulle være blevet spottet med en pistol.

.

Dagens Gossip