Cyklist kørt ned under politijagt

Foto: Shutterstock.com

En cyklist er blevet ramt af en bilist, der forsøgte at flygte fra politiet.

Sent på eftermiddagen fredag er en cyklist blevet kørt ned af en bilist, der forsøgte at stikke af fra politiet. Cyklisten blev kørt ned under politijagten på Edwin Rahrs Vej ved Åby Ringvej i Brabrand.

Læs også

Skar halsen over på 7-årig pige: Bliver nu fundet ikke skyldig

Det har Østjyllands Politi oplyst på Twitter. 

De har i deres opslag på Twitter også oplyst om, at cyklisten blev kørt, da politiet satte efter en bilist. Af den grund er det en sag, der er blevet overdraget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP'en), som nu skal efterforske sagen nærmere. 

"Vi er i øjeblikket til stede på Edwin Rahrsvej - Åby Ringvej i Brabrand, hvor der er sket et færdselsuheld. Der er ikke livsfare, men den ene part er kørt til skadestuen. Den anden er kørt fra stedet. Vi har i øjeblikket ikke yderligere opl. om uheldet," skrev Østjyllands Politi tidligere fredag på deres Twitter-profil. 

Efterfølgende har de tilføjet, at det er en sag, der – som nævnt tidligere – er blevet overdraget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed. De runder deres opslag på Twitter af med at understrege, at de ikke kan udtale sig yderligere sagen, da den først skal efterforskes af Den Uafhængige Politiklagemyndighed. 

"FUH er sket i forbindelse med politiets eftersættelse af en bilist, som herunder påkørte en cyklist. Undersøgelsen varetages nu af den uafhængige politiklage myndighed, hvorfor vi ikke længere kan udtale os i sagen," har de efterfølgende skrevet på Twitter.

Læs også

Uventet pengegave til danskerne: Mange vågnede op til flere penge på kontoen

Ekstra Bladet har forsøgt at tage kontakt til Østjyllands Politi med henblik på at få en udtalelse i sagen. Med henvisning til den førnævnte årsag, har de dog ikke ønsket at udtale sig yderligere om sagen. 

 

Dagens Gossip