Datter kastede fjernbetjening i hovedet på sin far: Nu er hun dømt for mord

Foto: Shutterstock.com

En 50-årig kvinde er blevet dømt for mordet på sin far, der døde 12 dage efter, at hun blandt andet kastede en fjernbetjening i hovedet på ham.

Nicola Townsend fra den britiske by Bath, var oppe at toppes med sin 78-årige far Terrence Townsend. Det skete den 27. december 2017, hvor datteren hårdt kastede en fjernbetjening i hovedet på sin far.

Han gik efterfølgende ud i køkkenet for at finde noget, han kunne tilse sit blodige sår i hovedet med, men på vej derud valgte Nicola at skubbe sin far, så han faldt til gulvet og brækkede adskillige ribben.

Læs også

Ed Sheeran trækker sig tilbage

Nicola forlod derefter farens hjem, så han selv måtte ringe efter en ambulance. Ambulanceredderne ankom til huset, hvor Terrence sad i en stol med et håndklæde mod sit sårede hoved.

Han blev fragtet på hospitalet, hvor han desværre døde 12 dage senere af bronkopneumoni, som var forårsaget af de skader, som datteren pådrog ham.

Indrømmede over for sin bror

Den 50-årige kvinde blev anholdt af politiet, efter at hendes egen bror havde anmeldt hende. Det skete efter, at kvinden på flere voicemails til sin bror havde indrømmet overfaldet mod hendes far.

I retten lagde anklager Fiona Elder vægt på, at datteren i sine voicemails havde fortalt, at hun gjorde det, fordi hun var frustreret og sur på sin far.

“Hun angreb ham i stuen, og bagefter skubbede hun ham i køkkenet. Hun var velvidende om sin faders skrøbelige tilstand,” fortæller anklageren i retten ifølge det britiske medie Metro.

Faren led af Osteporose, hvilket er en lidelse, der gør, at knogler har lettere ved at brække. Det var datteren velvidende om, og det var med til, at hun netop er blevet kendt skyldig i mord.

Nicola Townsend afventer nu hendes endelige dom.

Læs også

Christopher har skiftet navn

 

 

Dagens Gossip