Den efterlyste far kørte frontalt ind i lastbil

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

Det var en lastbil, som den 62-årige John Laursen og sønnen Peter kolliderede med i går, da de var efterlyst af politiet. John Laursen døde desværre ved uheldet, mens den 4-årige Peter heldigvis overlevede.

I går var både politiet og forsvaret massivt ude for at lede efter en 62-årig mand, der var forsvundet med sin 4-årige søn. De to var efterlyst, eftersom politiet frygtede, den 62-årige John Laursen, der også var far til drengen, ville slå dem begge to ihjel.

Det havde John Laursen nemlig fortalt til drengens mor, og hun meldte derfor straks alarm til politiet.

Læs også

Eftersøgning AFBLÆST: 62-årig far dræbt i bilulykke - 4-årig søn overlevede

“Hun var bekymret, fordi faren, som havde drengen i sin varetægt, truede med at ville tage livet af sig selv og deres søn,” fortæller faglig koordinator hos Herning lokalpoliti Bent Smedegaard til Tv2.

Et par timer efter at eftersøgningen var igangsat, lykkedes det politiet at opspare den 62-årige mand og hans dreng. Desværre skyldtes det, at politiet rykkede ud til en færdselsulykke, hvor de to var involveret.

Kort efter kunne politiet meddele, at den 62-årige John Laursen var gået bort i forbindelse med ulykken, mens hans 4-årige søn Peter heldigvis kun fik et par enkelte skrubs.

Mere omkring ulykken ville politiet ikke fortælle, men nu kan TV2 berette mere om episoden.

Kolliderede med lastbil

Bilen som John Laursen og sønnen Peter kørte i, kolliderede nemlig frontalt med en modkørende lastbil. Bilens venstre fronthjørne kolliderede med lastbilens venstre fronthjørne, og det er altså årsagen til, at den 4-årige dreng overlevede.

Politiet har også berettet over for Tv2, at lastbilchaufføren ikke kom noget til i forbindelse med ulykken på Viborgvej ved Engesvang.

Hvorvidt det var en ulykke, eller om 62-årige John Laursen bevidst sigtede efter at køre ind i lastbilen, meddeler historien ikke noget om.

Læs også

4-årig søn og far efterlyses: Frygter for drengens liv

 

 

Dagens Gossip