Derfor leverede politiet pizza i dansk by

Foto: Shutterstock.com

Når man bestiller take-away til sin hjemadresse, så plejer det typisk at være et leveringsbud fra restauranten, der kommer forbi med maden. Sådan gik det dog ikke til i går, da politiet pludselig troppede op.

Det må uden tvivl have været noget af et chok for den person, der mandag aften havde bestilt pizza til aftensmad.

Man kunne lige forestille sig, at vedkommende er kommet hjem fra en hård arbejdsdag, bestiller sin favoritpizza via en takeaway-app og en times tid senere ringer det på døren.

Læs også

Mand dræbt af egen hjemmelavede fælde, der skulle holde indbrudstyve ude

Da personen åbner døren for at modtage sin pizza, er det dog ikke det sædvanlige pizzabud, der står med pizzaen i hånden men i stedet ordensmagten. Det var nemlig politiet, der leverede mandens mad, og det er der en ganske god forklaring på.

Derfor måtte politiet levere maden

Midt og Vestsjælland skriver i dag i deres døgnrapport, at udlændingeafdelingen foretog en kontrol klokken 17.50 af et pizzabud, der skulle levere mad til en kunde i Tune.

Pizzabudet var en 23-årig mand fra Iran, og han havde ikke de fornødne tilladelser til hverken at arbejde eller opholde sig i landet. Han blev derfor frihedsberøvet, og sigtet for ulovligt arbejde i Danmark.

Eftersom at det 23-årige pizzabud ikke kunne fortsætte sin levering, valgte politiet at træde til. Den sultne borger skulle naturligvis ikke modtage kold mad, så de valgte at køre ud til adressen, hvor pizzaen skulle leveres.

Politiet fik leveret pizzaen, men historien melder ikke noget om, hvordan modtageren af pizzaen reagerede. Her på redaktionen forestiller vi os dog, at vedkommende var ret chokeret.

Læs også

12-årig dreng død: 51-årig påkørte bevidst skolebørn

 

 

Dagens Gossip