Det blev et rigtig dyrt glas vand

Det blev rigtig dyrt for en 86-årig kvinde, da hun ville give et glas vand til en fremmed mand. Manden havde nemlig ikke rent mel i posen, og så mistede hun sin pung.

Mandag den 20. maj valgte en 86-årig kvinde fra Korsør at være en venlig sjæl, da hun ville give et glas vand til en mand i alderen 35-45 år. Det glas vand blev dog rigtig dyrt, for det viste sig, at manden havde skumle planer.

Kvinden sad ude på sin terrasse og nød det gode vejr, da en mand pludselig kom forbi. Han spurgte hende, om han tilfældigvis måtte få et glas vand, og det så den 86-årige kvinde ingen problemer i.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

Manden fulgte efter kvinden, da hun gik ind i sin lejlighed, og herinde lykkedes det ham at distrahere den ældre kvinde, inden han stjal hendes pung der både indeholdte kort og kontanter.

Først bagefter opdagede kvinden, at hun havde fået stjålet sin pung, og hun kontaktede derfor politiet for at anmelde tyveriet.

Sådan ser gerningsmanden ud

Tyveriet skete i Teglværksparken omkring klokken 10.50, og tyven beskrives som værende en mand i alderen 35-45 år. Han var dansk af udseende, og så var han omkring 1.80 cm høj. Han var spinkel af bygning, lidt mørk i huden og så havde han kort brunt hår.

Han var iført helt mørkt træningstøj, og så var hans tænder ikke særligt velplejede. Politiet håber på, at der har været vidner i nabolaget, som kan genkende manden i træningstøjet, så de kan fange tyven.

Skulle du sidde inde med oplysninger om manden, så vil politiet mægtigt gerne høre fra dig. Du har mulighed for at kontakte Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi på telefon: 114.

Endnu en “falsk” bankmand

For nyligt kunne vi berette om, hvordan ældre kvinde var blevet forsøgt snydt via et telefonopkald, hvor vedkommende udgav sig for at være hendes bankrådgiver. Han fortalte kvinden, at han havde et nyt kort til hende, og han ville komme forbi og aflevere det personligt.

Ved samme ombæring ville han tage hendes gamle kort med.

Kvinden hoppede ikke på den, men det gjorde til gengæld en anden kvinde fra Nørre Alslev i går. Den 75-årige kvinde blev ringet op af en mand, der forklarede at han var fra NETS. Han fortalte, at hendes bankkonto var blevet hacket, og han skulle derfor bruge hendes oplysninger.

De oplysninger gav kvinden, og hun fik i øvrigt også at vide, at der ville komme en ansat fra banken og hente hendes Mastercard. Kvinden endte aldrig med at komme af med sit kort, men til gengæld fandt hun ud af, at der var blevet stjålet et større beløb fra hendes bankkonto. Derfor ringede hun og anmeldte det til politiet klokken 17:00.

Herunder kan du læse om den oprindelige historie, hvor en kvinde blev udsat for et opkald fra en falsk bankmand

Læs også

Advarer mod ny form for svindel: Dette opkald skal du ikke stole på

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip