Drama i Fakta: Stjal pose Haribo og truede ansat på livet

Foto: Thomas Rousing/Ritzau Scanpix

En kunde gik mandag aften amok i en Fakta-forretning, hvor han endte med at true en ansat på livet.

Mandag aften kl. 20.45 gik en mand ind i Fakta på Vestergade i Vejle. Her gik han op til kassen, hvor han ville betale for nogle dåseøl med en flaskebon, han havde med.

Læs også

Studerende udsender advarsel: Blev indlagt med punkteret lunge

Tilsyneladende havde han dog ikke planer om at betale for alle de ting, han havde taget med sig på sin tur rundt i Fakta-forretning.

Da han stod ved kassen, fik ekspedienten nemlig øje på en pose Haribo-slik, der var blevet gemt i mandens taske. Det fik ham til at forklare manden, at han skulle betale for den pose slik, der lå i hans taske.

Ifølge Vejle Amts Folkeblad var han dog ikke fan af den idé, hvilket fik ham til at rase mod ekspedienten bag kassen.

"Så sagde manden, at det skulle ekspedienten ikke blande sig i og 'Jeg smadrer dig'," lyder det fra vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt ifølge Vejle Amts Folkeblad.

Dernæst besluttede manden sig for, at han ville forsøge at stikke af fra stedet, men personalet forsøgte at stoppe ham. Det fik ham til at skubbe til dem, mens han råbte: ' Jeg slår dig ihjel, kan du forstå det!'

Dette medførte, at det ikke længere var butikstyveri, han havde gjort sig skyldig i. Derimod er der nu tale om et røveri, hvorfor politiet gerne vil have en snak med ham.

I og med, at han formåede at stikke af fra forretningen, ser politiet gerne, at vidner eller personer, der ved, hvem gerningsmanden er, tager kontakt til dem.

Han bliver beskrevet som en mand på mellem 30 og 40 år, 170 til 180 centimeter høj, almindelig af kropsbygning, asiatisk af udseende og dansktalende.

Da han var i Fakta-forretningen, var han iført sort bøllehat og briller med et mørkt, sort stel. Hertil var han iført en beigefarvet jakke og en blå t-shirt fra SuperDry.

Læs også

Mand deler genialt trick: Sådan holder du sengen kold i sommervarmen

Derudover var han også iført lysegrå bukser, sorte strømper og sorte sko. Han havde også en rød indkøbspose og en grå rygsæk.

 

Dagens Gossip