Drama i Københavns Lufthavn: Fly i brand

Foto: Shutterstock

Et fly, der befinder sig i Københavns Lufthavn, er brudt i brand.

Tidligere i dag måtte Københavns Politi rykke ud til Københavns Lufthavn.

Læs også

Klamme fund hos russisk McDonald's-afløser

Dette førte til, at man måtte afspærre et større område af Terminal 2, fordi der blev fundet en mistænkelig kuffert. Af denne grund måtte man også tilkalde Rullemarie.

Det er dog ikke den eneste grund til, at Københavns Politi har været nødt til at rykke ud til Københavns Lufthavn.

Endnu en gang er de nemlig rykket ud til lufthavnen, fordi der er problemet med et passagerfly.

Det skriver B.T., der har fået bekræftet, at der er problemer med et fly af Trine Fisker, der er vicepolitiinspektør ved Københavns Politi.

"Vi kan bekræfte, at vi har fået en melding om, at der skulle være problemer med et fly," lyder det fra Trine Fisker til B.T.

Derudover har Københavns Politi også meldt ud på det sociale medie Twitter, hvor de også skriver, at der er tale om 'en hændelse med et passagerfly'.

"Vi er på vej til Køvenhavns Lufthavn, da vi har fået en melding om en hændelse med et passagerfly, der har problemer ved gaten," skriver de på det sociale medie.

B.T. skriver, at der florerer flere billeder på internettet, der viser, at der er tale om et fly fra British Airways, der kommer fra Heathrow.

Det omtalte fly har udviklet røg, hvilket dog angiveligt først er sket, efter det stod på sin plads i København Lufthavn. Det vil sige, at det ikke er sket, mens det har været i luften.

Københavns Lufthavn har desuden bekræftet, at der for nylig er landet et fly i lufthavnen, hvor man ved landing kunne konstatere, at der udviklede sig røg omkring hjulene.

Læs også

Statsministeriet i ny brøler: Koster danskerne flere millioner

"Man sendte derfor brandslukningskøretøjer ud og passagerene blev evakueret og alle er i god behold," lyder det i en melding fra Københavns Lufthavn til B.T.

 

Dagens Gossip