Drama i Rema 1000: Tilfældig kunde slået i hoved med murerhammer

Foto: Shutterstock.com

Politiet efterlyser en mand på 45-50 år, som står bag et voldeligt overfald i en Rema 1000.

Det er ikke længe siden, at der var drama i en Netto, hvor en ældre kvinde overfaldt en ung nettomedarbejder med en liter mælk.

Nu er turen så kommet til Rema 1000, hvor der forleden udspillede sig et større drama.

Personalet i en Rema 1000 på Øresundsvej på Amager blev nemlig gjort opmærksomme på, at en mand forsøgte at stjæle fra deres butik.

Læs også

Helt uprovokeret: Drenge tissede, tæskede og filmede overfald på 41-årig mand

De ansatte konfronterede derfor manden, og han begyndte at blive truende. Kort efter forlod han dog butikken, og her regnede de ansatte ikke længere med, at de skulle se ham igen.

Der gik dog ikke længe, så vente manden tilbage, og denne gang havde han en murerhammer i hånden. Han gik målrettet hen mod en kasseekspedient med hammeren, og her trådte flere kunder ind foran, så medarbejderen kunne flygte.

Manden valgte i stedet at slå en af kunderne med hammeren, og det resulterede i en dyb flænge i panden på en 52-årig mand.

Gerningsmanden stak efterfølgende af, og nu har politiet sendt billeder fra videoovervågningen ud, så befolkningen kan hjælpe med at finde ham.

Sådan ser han ud

Der er tale om en mand på mellem 45 og 50 år. Han er mindst 190 centimeter høj, og almindelig af bygning. Derudover havde han grålige skægstubbe og lys hud.

Han var på dagen iført en grøn camouflagefarvet kasket, mørk trøje med lynlås, en rød/blå-ternet skjorte og sorte arbejdsbukser med hvide pletter og mørke sko.

Foto: Politi

Har du set manden, eller har du oplysninger, der kan hjælpe ham, så bedes du kontakte politiet på telefonnummer 114.

Læs også

Mor blev bidt af en pitbull: Nu vokser der pubeshår i hendes ansigt

 

 

Dagens Gossip