Mor blev bidt af en pitbull: Nu vokser der pubeshår i hendes ansigt

Foto: Shutterstock.com

En kvinde har i mange år måtte leve med, at der voksede pubeshår ud af hendes kind. Det skyldes, at hun som 9-årig blev bidt af en hund.

Da Crystal Coombs blot var ni år gammel, havde hendes bedstefar en hund. Det var en pitbull, og den endte med at bide hende i ansigtet.

Bidet var så hårdt, at hun var nødt til at få en hudtransplantation i ansigtet, og det skulle vise sig at få alvorlige konsekvenser i de efterfølgende år.

Læs også

Fie Laursen: 'Jeg lavede huller i kondomet og nu er jeg gravid'

Huden som kirurgerne havde brugt, stammede blandt andet fra den unge piges skød, og i takt med at hun blev ældre, begyndte der pludselig at vokse hår ud.

Det var dog ikke helt almindelige hår, men derimod små krøllede pubeshår, som pludselig begyndte at vokse ud af kinden på hende.

Crystal Coombs medvirkede i det seneste afsnit af programmet E!s Botchet, hvor hun delte ud af forfærdelige ‘lidelse’, som gør, at hun ofte er nødt til at stå og plukke pubeshår ud af hendes eget ansigt.

“Siden jeg fik min datter, er jeg begyndt at blive virkelig opmærksom på det. Jeg har ikke lyst til, at hun skal blive drillet, så jeg frygter lidt de børn, hun kommer til at gå i skole med,” fortæller hun i programmet ifølge mediet The Sun.

Svært at rette op på

I tv-programmet fortæller den ulykke mor, at hun meget gerne vil have lavet sin hud om, så der ikke længere kommer til at vokse kønshår ud af hendes kind.

Foto: Botched/E!

Lægerne i programmet fortæller hende, at det er en mulighed, men at det bestemt ikke er en risikofri en af slagsen.

“Denne hudtransplantation er meget tæt på anatomiske strukturer som næsen, kinderne og øjet. Hvis det ændres, kan det ende med at ændre hele ansigtets form, og det kan se meget deformt ud,” lyder det fra lægen.

Heldigvis lykkedes det lægerne at komme på en anden løsning, hvor de opererede et større implantat ind under hendes hud, så de kunne strække huden ud, og dermed bruge hud fra hendes ansigt til at erstattet den hud, som de tidligere havde benyttet.

Operationen var vellykket, og i slutningen af programmet fortæller Crystal, at hun skulle leve med implantatet i en måned, men at hun nu er lykkelig for det endelig resultat.

Læs også

Helt uprovokeret: Drenge tissede, tæskede og filmede overfald på 41-årig mand

 

 

Dagens Gossip