Efter rettens dom: Peter Madsen anker

Foto: Scanpix

Peter Madsen vil ikke acceptere sin straf, da han i dag i Københavns Byret blev idømt livsvarigt fængsel. Han har nu valgt at anke dommen til landsretten.

Ubådsbyggeren Peter Madsen er blevet kendt skyldig i idømt livsvarigt fængsel som følge af drabet på den svenske journalist Kim Wall. 

I dag faldt der dom i den mest opsigtsvækkende drabssag i nyere dansk historie, da Peter Madsen blev fundet skyldig i drab samt
andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter og usømmelig omgang med lig. 

Men den dom vil Peter Madsen ikke acceptere, og har derfor valgt at anke dommen til landsretten, lød det fra Peter Madsens forsvarsadvokat Betina Hald Engmark, skriver TV2. 

- Jeg har ikke yderlige kommentarer på nuværende tidspunkt. Jeg skal også lige have lejlighed til at læse dommen igennem, siger forsvarsadvokaten til TV2.

Læs også

Ubådssagen: Nu er dommen faldet

Anklager Jakob Buch-Jepsen var derimod tilfreds med dagens afgørelse i sagen.  

- Jeg kan oplyse, at Københavns Politi, herunder anklagemyndigheden, er meget tilfreds med byrettens resultat, hvor byretten har fulgt anklagemyndigheden på alle alvorlige punkter i den her sag, siger Jakob Buch-Jepsen.

 

Både udlandske og danske medier var mødt talstærkt op ved Københavns Byret. Foto: Scanpix

Anklager Jakob Buch-Jepsen var tilfreds med dommen i dag. Foto: Scanpix

I retten blev Peter Madsen kendt skyldig i alle tre tiltaleforhold, og i retten kunne dommeren begrunde den hårde og spektakulære straf:  

- At det var et kynisk og planlagt seksuelt overgreb og drab af en særdeles brutal karakter begået mod en tilfældig kvinde, der i kraft af sit journalistisk arbejde havde taget imod et tilbud om en sejltur i tiltaltes ubåd, siger dommer Anette Burkø.

Turist skal til at skubbe abe i sø: Men det fortryder han lynhurtigt

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip