Efter stort politiopbud: Nu taler politiet ud

Foto: Presse-fotos.dk

Københavns Politi var tirsdag aften massivt til stede over store dele af København. Nu kommer Københavns Politi med en opdatering på aktionen.

Store dele af København var tirsdag aften ramt af et stort politiopbud, da flere af hovedstadens metro- og togstationer blev undersøgt.

Årsagen skulle findes i, at politiet ledte efter en mistænkelig mand, som eftersigende skulle være i besiddelse af et våben.

Læs også

Jonas Vingegaard nægtede at snakke under Paris-Nice: Nu taler han ud

Men nu viser det sig, at der næppe har været grund til stor bekymring, for det våben, der udløste hele aktionen, er med stor sandsynlighed et falsk våben.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

'Vi har nu undersøgt de anmeldelser vi fik i går om en mistænkelig person i metroen, som lød på en person med en geværlignende genstand. Vores efterforskning viser, at våbnet med stor sandsynlighed er uægte.'

I et andet tweet kommer man ligeledes med en klar opfordring til alle borgere inden de bevæger sig ud i det offentlige rum, skulle man have en våbenlignende genstand med.

'Vi opfordrer kraftigt folk til at tænke sig om, hvis man har våbenlignende genstande med i det offentlige rum. Det kan være svært at se forskel, og det kan dermed skabe stor utryghed,' skriver politiet.

 

Læs også

Første gang siden døden: Nu taler Sidney Lees mor ud

 

.

Dagens Gossip