Efterlysning: Bo har været forsvundet i fem dage - Nu har man fundet hans knallert

51-årige Bo Overgaard har nu været forsvundet i fem dage, og politiet har endnu ikke set nogle livstegn fra manden. De efterlyser ham derfor på Twitter, hvor de vedhæfter et billede og informationer omkring hans knallert.

Sent mandag aften udsendte Østjyllands Politi en efterlysning, hvori de leder efte den 51-årige Bo Overgaard fra Ørum Djurs. Den 51-årige mand blev sidst set i torsdags i byen Ørum Djurs, men siden da har ingen hverken set eller hørt fra Bo Overgaard.

Derfor har politiet nu udsendt en efterlysning, hvor de også har vedhæftet et billede af den 51-årige mand, som politiet gerne vil have hjælp til at finde. Politiet meddelete, at Bo Overgaard højst sandsynligt vil være i nærheden af sin knallert, og derfor frygter politiet for det værste, da de tidligt tirsdag morgen kan fortælle, at Bo Overgaards knallert af mærket PGO HOT er fundet ud til Randers Fjord.

"Det er helt oppe ved udmundingen af Randers Fjord. Det bekymrer os selvfølgelig yderligere, at den er fundet så tæt på vandet," fortæller vagtchef Jens Rønberg fra Østjyllands Politi til TV2 Østjylland.

Begrænset med oplysninger

Østjyllands Politi har sat efterlysningen i gang via det sociale medie Twitter, men det er desværre begrænset, hvilke informationer vi får om den 51-årige Bo Overgaard. Foruden informationerne om alderen på Bo, så er der kun vedlagt et foto.

På dette billede herunder hvor Bo er iført hjelm og knallerttøj, kan du se hvordan han ser ud. Politiet skriver til billedet, at det er den påklædning som Bo typisk har på, og derfor vil man højst sandsynligt kunne finde ham i det pågældende tøj.

Foto: Østjyllands Politi

En enkelt person har kommenteret på politiets efterlysning på Twitter, hvor vedkommende spørger til, om Bo er skaldet. Det er der intet svar på, og dermed vides det altså ikke, om bo er skaldet under hjelmen eller om der er hår på hovedet.

Bo Overgaard bor i støttebolig, og det er velkendt, at han plejer at køre lange ture på sin knallert. Han plejer dog altid at lægge en seddel om, hvor han tager hen. Det havde han ikke gjordt denne gang, og nu er det altså fem dage siden, at der senest har været livstegn fra den 51-årige mand.

Politiet fortsætter deres eftersøgning med hundepatrulje fra morgenstunden i dag.

Hvis du skulle støde på Bo, så vil politiet meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip