Efterlysning: Fedladen mand og kvinde med guldtænder brugte guldring til at stjæle guldkæde

Politiet leder efter en fedladen mand og en kvinde med guldtænder, som står bag et tricktyveri af en guldkæde.

Politiet har modtaget en anmeldelse fra den 59-årig mand, der har været udsat for et tricktyveri. Det skete søndag formiddag, da han kom gående med sin kammerat på Klosterbanken i Slagelse, da en grå udenlandsk bil pludselig stoppede op ved siden af dem.

Ud sprang en kvinde, og hun forsøgte af uforklarlige årsager at sætte en guldring på fingeren af den 59-årige mand. Han afviste dog kvindens forsøg, men det lykkedes åbenbart alligevel kvinden at få stjålet den guldkæde, som man havde omkring sin hals.

Læs også

Studie afslører: Spiser du dette, vil du få bedre orgasmer

Tyveriet skete søndag formiddag, men det blev først anmeldt til politiet tirsdag morgen, og indtil videre har politiet ikke haft held til at fange gerningsmændene, og de vil derfor gerne høre fra folk, der eventuelt har set noget mistænkeligt på Klosterbanken i søndags ved. 10:45-tiden.

Sådan så de ud 

Den 59-årige mand har givet politiet et signalement af de to personer, som steg ud af den udenlandske bil.

Den ene person var den kvinde af østeuropæisk udseende, som var omkring de 40 år. Hun skulle være omkring 160-165 centimeter høj, og hun var kraftig af bygning. Derudover var hun lys i huden, og havde flere guldtænder i munden.

Hun havde et lyst tørklæde på, en lys jakke og et par grå bukser.

Den anden person der steg ud af bilen, var en mand der også var østeuropæisk af udseende. Han var cirka mellem 30 til 40 år gammel, og ret fedladen. Han havde sort hår og havde skægstubbe, og så bar han en sort t-shirt, en sort kasket og cowboybukser.

Har du informationer om sagen, der kan hjælpe politiet, så vil de meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Biskop: Babyer bliver homoseksuelle, når moderen har analsex

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip