Efterlysning: Genkender du disse to voldelige piger?

Politiet efterlyser to unge kvinder, der skulle stå bag efter overfald på en anden ung kvinde mandag den 13. maj på Lyngby Station.

Den 13. maj klokken 16:25 var tre piger med toget, og de skulle alle af ved Lyngby Station. I forbindelse med udstigningen opstod der tumult mellem de tre piger, og det resulterede i, at den ene pige blev spyttet i ansigtet og revet i håret.

Læs også

68-årig køreskoleelev kørte sin motorsagkyndige ihjel

Det har desværre ikke lykkedes politiet at finde frem til de to piger, der stod bag overfaldet for halvanden måneds tid siden, og de har derfor valgt at frigive billederne, så offentligheden kan hjælpe med at identificere de to piger.

“Vi vil rigtig gerne have fat i de to unge kvinder, men det har desværre ikke været muligt at identificere dem ad andre efterforskningsveje. Derfor har vi nu brug for borgernes hjælp til det,” lyder det fra Jørgen Lyster Christensen fra Nordsjællands Politi.

Sådan ser pigerne ud

I efterlysningen fra Nordsjællands Politi har de vedlagt et skriftligt signalement på de to piger, og det lyder således.

Den første kvinde er ikke etnisk dansk af udseende, hun er mellem 16 til 17 år gammel og mellem 165 til 167 cm høj. Hun er almindelig af bygning, brun i huden og med langt sort hår. Hun var iført blå militærbukser og en sort jakke. Hun talte i øvrigt dansk.

Foto: Nordsjællands Politi

Den anden kvinde er afrikansk af udseende. Hun vurderes til at være cirka 20 år gammel og så er hun mellem 165 til 167 cm høj. Hun er kraftig af bygning, brun i huden og med sort hår. hun var iført tørklæde og sort tøj.

Foto: Nordsjællands Politi

Billederne der er blevet frigivet, er ikke i den bedste kvalitet, men alligevel håber lederen af Opgavesektion Syd, Jørgen Lyster Christensen, at det kan være nok til at få identificeret pigerne.

“Vi er klar over, at billederne ikke er knivskarpe, men borgerne har før været gode til at hjælpe os med tilsvarende i andre sager, og det håber vi også er tilfældet denne gang,” lyder det fra betjenten fra Nordsjællands Politi.

Har du informationer, der kan hjælpe politiet, så vil de meget gerne høre fra dig på telefonnummer: 114.

Læs også

Tissede ud fra bro: Fire personer indlagt med hovedskade

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip