Efterlysning: Henrik forlod hjemmet i nedtrykt sindstilstand

Politiet beder om hjælp til at finde den 48-årige Henrik Ejnar Sørensen, der forlod sin bolig i nedtrykt sindstilstand mandag eftermiddag. De har udsendt et billede og signalement af den 48-årige mand.

Opdateret: Politiet har meddelt, at Henrik Ejnar Sørensen er vendt hjem igen i god behold.

Mandag eftermiddag var sidste gang Henrik Ejnar Sørensen blev set, da han forlod sit hjem i Thyholm i nedtrykt sindstilstand. Nu har politiet igangsat en eftersøgning af manden, og de beder derfor borgeren om hjælp.

Midt- og Vestjyllands Politi er i færd med at lede efter den 48-årige Henrik Ejnar Sørensen, der i nedtrykt sindstilstand forlod sit hjem i Thyholm klokken 17.00 mandag eftermiddag. Siden da er der ingen, der har set spor af manden, og politiet er derfor ude at lede efter ham.

Læs også

Advarsel: Hvis ‘Jens’ ringer, skal du lægge på

Det vil de gerne have hjælp til, og derfor har de via Twitter opfordret borgere til at holde øje med den 48-årige mand, ligesom de har udsendt et billede og et signalement af Henrik.

Sådan ser han ud

Henrik Ejnar Sørensen er 48 år gammel, og cirka 172 centimeter høj. Han er skaldet med kort mørkt hår i siderne. Han var iført en camouflagevest, mørke jeans og et par træsko, da han forlod hjemmet i Thyholm.

Han bærer normalt briller, og han er sidst set klokken 17:00 i Thyholm, hvor han forlod sit hjem i nedtrykt sindstilstand. 

Indtil videre er politiet ikke kommet med flere oplysninger om den 48-årige Henrik Ejnar Sørensen. Kender du Henrik, har du set ham eller har du oplysninger, der vil kunne hjælpe politiet med at finde ham, så vil de meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Ung kvinde mister livet: Tabte sin smartphone i badekarret

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip