Efterlysning: Hjælp politiet med at fange 7-Eleven røveren

Politiet er umiddelbart på bar bund hvad angår et røveri torsdag aften mod en 7-Eleven i Aarhus. De beder derfor eventuelle vidner om hjælp til at genkende manden.

Sent torsdag aften fik Østjyllands Politi end anmeldelse om et røveri begået mod 7-Eleven på Frederiks Allé i Aarhus. En ukendt gerningsmand trådte ind i forretningen, hvor han med en kniv truede medarbejderen til at udlevere kontanter.

Det blev kun til et mindre kontant beløb, som røveren fik udleveret, inden han satte kurs i retningen af Ole Rømers Gade.

Politiet har offentliggjort billeder fra overvågningskameraet, men røveren formåede at dække sig rigtig godt til, så det er meget begrænset, hvad politiet har at gå efter. Derfor beder de nu befolkningen om hjælp til at genkende røveren.

Signalementet

Manden der begik røveri mod 7-Eleven formodes at være mellem 25 og 35 år gammel. Han var mellem 180 til 185 centimeter høj, og var ganske almindelige af kropsbygning. Han var iført en mørkeblå hættetrøje, hvor der var en indbygget sort dynevest på overkroppen og en lynlås på fronten. Dertil bar han en kasket med fremadvendt skygge under hætten, samt en sort maskering, der dækkede for hans ansigt. Det var kun hans øjne, der var synlige.

Han havde sorte og hvide tværstribede handsker på, sorte løstsiddende cargobukser med lårlommer, og så var han iført sorte kondisko.

Han havde medbragt en kniv og en hvid plasticpose, hvor der var et blot logo på siden og teksten ”Hej igen!”

Manden talte dansk, og der var ingen umiddelbare tegn på, at det var med accent eller dialekt.

Foto: Østjyllands Politi

 

Foto: Østjyllands Politi

Politiet vil meget gerne i kontakt med eventuelle vidner, eller folk der har set manden på billedet enten før eller efter røveriet, der fandt sted omkring klokken 23:00 torsdag aften.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 114.

Læs også

Efterlysning: Politiet leder efter ældre mand der forsøgte at bedrage

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip