Efterlysning: Politiet leder efter ældre mand der forsøgte at bedrage

Politiet har brug for hjælp til at finde en ældre herre, der forsøgte at snyde sig til billigere varer, da han byttede om på priserne. Genkender du ikke manden,så hjælp med at dele budskabet.

Der findes mange forskellige måder, man kan stjæle på. Det er ikke længe siden, at en fransk teenager blev fanget af politiet, da han købte en Playstation 4, som han havde scannet ind som bananer, og i dag er politiet i Danmark på jagt efter en mand, der forsøgte at bytte prismærkerne om på varer for at få dem billigere.

Læs også

19-årig mand anholdt efter at have købt en Playstation 4 til samme pris som frugt

Midt- og Vestjyllands Politi har netop offentliggjort billeder fra overvågningskamera i butikken Kirppu på Lundholmvej i Holstebro.

Manden kom ind i butikken søndag den 13. januar, og omkring klokken 14:48 kunne man se, at han forsøgte at ombytte prismærkerne på varer, så han kunne få dem billigere. Manden fik umiddelbart ikke held med sit lille trick, men politiet leder fortsat efter manden, der forsøgte på bedrageri.

Sådan ser han ud

Manden beskrives som værende almindelige til kraftig af bygning. Han er cirka mellem 45 og 55 år gammel, og så havde han halvlangt skæg og langt gråligt hår, der på dagen var samlet i en hestehale. Han var iført en mørk jakke og han bar briller.

Lyder det som en mand du kender, eller kan du genkende manden på disse billeder, så vil Midt- og Vestjyllands Politi meget gerne i kontakt med dig.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

 

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Forsøget på bedrageri fandt altså sted søndag den 13. januar, men da det ikke er lykkedes politiet at opspore manden endnu, har de valgt at offentliggøre billeder fra overvågningskameraet i håb om, at befolkningen kan hjælpe med at finde ham.

Politiet kan kontaktes på tlf: 114.

Læs også

Efterlysning: Kan du genkende disse to unge røvere?

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip