Efterlysning: Kan du genkende denne voldelige mand?

Foto: Østjyllands Politi

Politiet er på bar bund i en voldssag, og de har derfor brug for din hjælp. Kan du genkende denne mand med afrikansk udseende, som udøvede vold mod en 18-årig dreng i Aarhus den 3. februar?

Natten til søndag den 3. februar skulle vise sig at blive knap så underholdende for en 18-årig mand, da han var i byen med en kammerat. Efter en stille og rolig aften faldt de i snak med to mænd og en kvinde på en bænk uden for Bar Smil på Skt. Clemens Stræde i Aarhus, og her fik den 18-årige pludselig tæsk.

En mand med afrikansk udseende begyndte at svinge rundt med en spiritusflaske, som ramte den 18-årige mand på munden. Manden med spiritusflasken faldt til jorden, men da han rejste sig op igen, valgte han at slå den 18-årige flere gange i ansigtet. Derefter gik de alle fra stedet.

Sådan ser han ud

Politiet har offentliggjort overvågningsbilleder fra stedet, og de beskriver voldsmanden som værende følgende:

Han er en mand på mellem 25-30 år, og han er afrikansk af udseende. Han har en normal kropsbygning, og han havde på aftenen tykke tilbagestrøgne dread-locks, der gik helt ned til midten af ryggen. Han havde en bred næse med flade næsebor, hvor der både var næsering i midten og to ringe i det ene næsebor.

Begge øjenbryn havde symmetriske markeringer i siden, og så var han iført en grøn lang jakke, jeans med huller og en hættetrøje.

Foto: Østjyllands Politi

Det er ikke lykkedes politiet at opspore manden, der begik overfaldet natten til søndag den 3. februar endnu, og derfor vil de meget gerne have din hjælp. Kan du genkende manden, eller var du måske vidne til overfaldet, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Kendis bryder sammen på video: Måtte ikke få klippet hår hos en barbershop

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip