Kendis bryder sammen på video: Måtte ikke få klippet hår hos en barbershop

Foto: Karen Clifton / Instagram

"Ejeren tillader ikke, at vi klipper kvinder" sådan en besked blev den professionelle danser mødt med, da hun skulle ind og have trimmet siderne i en barbershop i London. Nu har hun fået en undskyldning.

Den professionelle danser Karen Clifton der er bedst kendt for at have deltaget i den britiske udgave af Vild med Dans ’Strictly Come Dancing’, var ude for en traumatiserende oplevelse, som fik hende til at bryde sammen i en video på sin Instagram.

Hun har fint langt hår, hvor det er helt trimmet i siderne, og det plejer den 36-årige at få gjort hos en barbershoppen Jacks Of London, der er en stor kæde i England. Forleden da hun ville trimmes, besøgte hun derfor Jacks Of London shoppen i bydelen Wimbledon i London, og her gik det dog ikke helt som planlagt. Hun blev nemlig afvist i døren, fordi hun er kvinde.

På videoen hvor hun grædende fortæller om sin oplevelse, fortæller hun, at hun ordret fik fortalt ”Ejeren vil ikke tillade kvinder at få klippet deres hår her,”

Det var som at få et slag i maven

Karen Clifton valgte at gå på de sociale medier, da hun kom hjem efter sin afvisning, og her lagde hun en video op, hvor hun fortæller om oplevelsen, mens hun græder. Hun fortæller, at hun følte sig som lort, og at det var som et få et slag i maven.

”Det er latterligt. Jeg har aldrig følt sådan her før, og aldrig oplevet det før. Det er ikke rigtigt, og det burde ikke være sådan,” siger hun blandt andet i videoen, hvor hun anfægter, at kvinder ikke bør blive afvist i en barbershop.

 

Jacks Of London har sidenhen været ude at undskylde for episoden, og til det britiske medie The Sun, har de fortalt, at de har sat en undersøgelse i gang med det samme, da det bestemt ikke er en del af deres politik, at kvinder ikke skal kunne blive klippet hos dem.

De understreger, at uanset køn, så er man velkommen til at blive klippet hos dem.

Hvad mener du? Bør det være okay, at en barbershop udelukkende tilbyder at klippe mandlige kunder, eller skal man acceptere begge køn.

Læs også

3-årig vælter piges kaffe, og far gider ikke betale. Var det forkert?

 

Dagens Gossip