Efterlysning: Kan du genkende denne voldelige røver?

Politiet er fortsat på jagt efter en røver, der begik et voldeligt røveri mod et værtshus den 22. marts. De har derfor frigivet video og billeder af røveren.

Syd- og Sønderjyllands Politi har offentliggjort både foto og video af en røver, der røvede et værtshus den 22. marts 2019. De håber dermed, at offentligheden kan være med til at identificere røven, så de kan fange ham.

Røveriet fandt sted fredag den 22. marts klokken 14:30 mod værtshuset Mødestedet på Torvegade 2 i Brørup. Den pt. ukendte gerningsmand skaffede sig adgang til et lagerlokale, hvor han formåede at stjæle et kontantbeløb fra et pengeskab.

Læs også

Paludans egen lillebror med kraftig advarsel: Lad nu være med at stemme på ham!

Derudover overfaldt han også en kvindelig medarbejder, der blev udsat for vold og truet til at udlevere flere kontanter. Kvinden kom dog ikke slemt til skade under røveriet, og det var derfor ikke nødvendigt at tilse hende på skadestuen.

 

Sådan ser han ud

Det er begrænset med informationer på manden, der havde iklædt sig helt sort tøj. Politiet beskriver dog manden med følgende signalement.

Han er cirka 30 år gammel og af udenlandske oprindelig. Han er lys i huden, og har en højde på omkring 165 centimeter. Under røveriet var han iført mørkt tøj, mørke handsker og en mørk hue. Han havde selv medbragt en sort sportstaske til at opbevare kontanter i.

Syd- og Sønderjyllands Politi

Røveren stak af til fods efter røveriet, men det er ukendt i hvilken retning.

Hvis du har kendskab til manden, eller kan identificere ham ud fra billede eller video, så vil politiet meget gerne høre fra dig, så de kan få opklaret sagen.

Du kan kontakte Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip