Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

En tragisk hændelse udspillede sig for en familie, da en blot 2-årig pige mistede livet. Hun puttede en oplader til en telefon i munden, og det gav hende et dødsstød.

En tragedie har ramt en ulykkelig familie, der har mistet deres blot to-årige datter. Det har de gjort, fordi datteren var nysgerrig og puttede en oplader til en mobiltelefon i munden.

Den 2-årige pige og hendes mor Razia, tog i fredags et smut til den indiske by, Bulandhshahr, hvor de skulle besøge mormoren. Den efterfølgende dag sad den 2-årige pige og legede kort for sig selv uden opsyn, men da moren kort efter vendte tilbage, var det til synet af en livløs datter.

Læs også

Teenager død efter at have tabt iPhone i badekar

Et familiemedlem havde ladet sin telefon op i løbet af dagen, og da han færdig med det, fjernede han telefonen, men glemte at slukke for opladeren. Den 2-årige pige blev nysgerrig på, hvad sådan en oplader kunne, og hun puttede den derfor i munden. Det resulterede i, at hun modtog en stor ladning elektricitet, som hun desværre ikke kunne overleve. Det skrive mediet Times of India.

Det bør ikke kunne ske, men….

Normalt bør det ikke kunne ske, at en oplader til en mobiltelefon kan sende nok volt igennem. Alligevel opfordres folk på det kraftigste til ikke at putte dem i munden, når de er tilsluttet en stikkontakt.

Det kan nemlig gå galt, ligesom det gjorde for den blot 2-årige pige, og den hændelse kommer blot få måneder efter, at en mand i Thailand døde efter at have hørt musik fra sin telefon, mens der var sat til opladning.

Manden havde høretelefoner i ørene og brændemærker omkring sine øre, da kollegaer fandt hans livløse krop tilbage i februar.

I den anledning fortalte politikommissær Jaleuk Poltong, at manden højst sandsynligt havde fået det kraftige stød efter, at der havde været en kortslutning i hans billige oplader. Han opfordrede derfor til, at folk ikke skulle benytte sig af opladere fra uautoriserede producenter.

I størstedelen af opladere der sælges, er der indbygget en transformer, som gør, at der ikke kan udsendes særlig meget volt. Derfor vil man heller ikke få stød, hvis man taber sin oplader ned i et badekar.

Der er dog undtagelser, som man desværre kan se, og det skyldes typisk, at man har købt en billig kopi-oplader, hvor sikkerheden ikke er i top. Det kan dog også ske ved selv de bedste opladere, mens så vil det skyldes, at de er beskadiget, at der er sket en kortslutning, eller at ledningerne stikker fysisk ud af opladeren.

Derfor bør man altså holde sig fra billige kopi-opladere, og man bør smide opladere ud, som er gået i stykker.

Læs også

Ikke igen: Ung pige død efter, at hun tabte sin telefon i badekarret

 

 

Dagens Gossip