Efterlysning: Kan du genkende disse to unge røvere?

Det er ikke lykkedes politiet at finde frem til to unge mænd, der fredag den 22. februar klokken 3.46 valgte at begå røveri og true en mand med kniv foran 7-Eleven. De beder derfor offentligheden om hjælp.

Københavns Politi er på udkig efter to unge røvere, som står bag et røveri og trussel med en større kniv ved Nørrebro Station. Her havde de unge sent på natten fundet vej til 7-Eleven, hvor de truede en mand til at udlevere sine cigaretter.

De unge mænd truede ham med en 5-7 centimeter lang kniv, og de frarøvede ham den pakke cigaretter, som han netop havde været inde at løbe i 7-Eleven.

Signalement af de to gerningsmænd

Det er to forholdsvis unge mænd, som politiet i øjeblikket leder efter. Person A vurderes til at være en mand på mellem 20 til 25 år. Han er mellem 180-185 centimeter høj, og af almindelig bygning. Han havde kort hår og lys i huden. Han talte danske, og så var han bevæbnet med en kniv.

Under røveriet var han iført en lys eller beigefarvet jakke.

Person A Foto: Københavns Politi

Person B vurderes også til at være en mand i alderen 20-25 år. Han er lidt mindre end Person B, og vurderes til at være mellem 175–180 centimeter høj. Derudover var han i ført nogle lyse jeans og en sort jakke.

Person B Foto: Københavns Politi

Hvis du skulle genkende personerne på billederne, så opfordres du til at kontakte Københavns Politi hurtigst muligt på telefon nummer 114.

Læs også

Ejer efterlod hund i 2 uger: Den blev aflivet på stedet

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip