Efterlysning: Kan du hjælpe med at genkende disse tre gerningsmænd?

Tre mænd havde lidt for lange fingre, da de onsdag den 6. marts klokken 03:15 smadrede en rude til en elforretning for at skaffe sig adgang. Tyvene stjal adskillige PH-lamper for større beløber.

Tre mænd havde lidt for lange fingre, da de onsdag den 6. marts klokken 03:15 smadrede en rude til en elforretning for at skaffe sig adgang. Tyvene stjal adskillige PH-lamper for større beløber.

Tre gerningsmænd havde udset sig Thisted Elforretning som deres mål, da de natten til onsdag klokken 03:15 valgte at smadre en rude i butikken. Sådan skaffede de sid adgang til butikken, hvor de skyndte sig ind for at stjæle PH-lamper for et større beløb.

De tre mænd ankom og forlod stedet i et pt. ukendt køretøj.

Politiet har ikke haft held med at finde identiteten på de tre mænd, og de beder derfor offentligheden om hjælp.

Sådan ser de ud

Butikkens videoovervågning har fanget adskillige billeder af mændene, men desværre har de været rigtig godt dækket til. Der har dog alligevel været muligt at give følgende signalement af gerningsmændene.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Mand A: Han er cirka 175 cm høj. Almindelig af bygning og iført ensfarvet hættetrøje og bukser med mørk elastik. Derudover var han iført sorte sko, briller/sikkerhedsbriller, handsker, mundbind og han havde medbragt en hammer.

Mand B: Han er cirka 190 cm høj. Tynd til spinkel af bygning og iført en hættetrøje med påskrift: South Pole. Han var yderligere iført et par handsker og mundbind, mens han medbragte en boltsaks.

Mand C: Han er cirka 175 cm høj. Almindelig af bygning og iført en hættetrøje med bred stribe ned ad ærmerne. Han havde løse joggingbukser på, hvor der var en bred stribe ned ad benene. Derudover var han iført handsker, og han havde et ur på sit venstre håndled.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Indbruddet foregik i Thisted Elforretning på Wintersmøllevej 3, Tingstrup, 7700 Thisted klokken 03.15 om natten den 6. marts. Hvis du kan hjælpe politiet med at fange gerningsmændene, så kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Efterlysning: Kender du denne voldsmand?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip