Efterlysning: Kørte 14-årig pige ned. Hjælp politiet med at finde ham

Der var ikke megen sympati at spore hos en mand, der netop havde påkørt en 14-årig pige. I stedet for at tilse hende, fortalte han hende, at hun skulle se sig bedre for, og så kørte han videre. Nu vil politiet gerne finde ham.

Politiet har bedt befolkningen om hjælp til at finde den person, der mandag lidt efter klokken 17:00 påkørte en 14-årig pige på Herlev Hovedgade. Ifølge politiet kørte bilisten fra stedet uden at give sig til kende, og de vil derfor meget gerne tale med ham.

Påkørslen skete i krydset ved Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej, hvor pigen var i færd med at krydse en fodgængerovergang. Det var her, at en højresvingene bilist påkørte pigen.

Bilisten valgte at stige ud af bilen, og selvom man i første omgang kunne tro, at det var for at tilse den unge pige, så var det i stedet for at give hende en opsang. Han sagde til hende, at hun skulle se sig bedre for, inden han steg ind i bilen igen og kørte videre.

Sådan ser han ud

Den 14-årige pige fik ikke set nummerpladen på bilen, til gengæld kunne hun oplyse, at han kørte i en sort bil af sedan-typen. Manden beskrives som værende dansk af udseende, og så er han mellem 180-185 centimeter høj. Han er spinkel af bygning, skaldet og var iført et sort jakkesæt, da påkørslen fandt sted.

Pigen blev omgående bragt på Herlev Hospital med en ambulance, og her blev det konstateret, at hun heldigvis ikke var kommet alvorligt til skade.

Hvis du har set påkørslen, eller har andre informationer som politiet kan bruge i forbindelse med at finde gerningsmanden, så vil København Vestegns Politi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte politiet på 43861448.

Gerningstidspunktet vurderes til at være cirka klokken 17:16, og det skete i krydset mellem Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej.

Læs også

Skal du have penge tilbage i skat? – Dette skal du være opmærksom på!

 

 

Dagens Gossip