Efterlysning: Kraftig mand i grøn bil forsøgte at lokke 11-årig pige

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde en kraftig skaldet mand, der kører rundt i en flaskegrøn bil, så vil de meget gerne høre fra dig. Vedkommende forsøgte nemlig at lokke en 11-årig pige ind i sin bil.

Politiet er i færd med at lede efter en kraftig mand, der mandag formiddag forsøgte at lokke en 11-årig pige ind i sin bil. Har du oplysninger om manden, så bedes du kontakte politiet.

Lidt over klokken 10:00 mandag formiddag gik en 11-årig pige ved Wandalssparken i Svendborg. Her blev hun pludselig kontaktet af en ældre mand.

Læs også

Hackere har frit spil: Har du en Windows-computer, så skal du opdatere lige nu!

Manden der sad i sin grønne bil, forsøgte at kalde pigen til sig, men det lykkedes altså ikke. Pigen stak i stedet af fra stedet og anmeldte efterfølgende episoden til politiet, så de kan få hjælp til at finde manden.

Sådan beskrives han

Den 11-årige pige har beskrevet manden som værende i 50’erne. Derudover så var han ret kraftig, han havde et rundt hoved, han var næsten skaldet, dog med lidt strithår forrest, og så var han iført cowboybukser og en grå t-shirt.

Hvilken bil manden kørte i, kunne pigen desværre ikke oplyse, men hun formåede alligevel at give et par detaljer, der kan hjælpe.

Bilen var i en flaskegrøn farve, og så var den større end en Hyundai I10, men mindre end en Toyota Avensis. Yderligere detaljer fik politiet altså ikke, men de håber, at det kan være nok til, at manden bliver genkendt.

Skulle du have informationer om den ovenstående mand, så vil politiet meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Byfest tog vild drejning: 30-årig mand nikkede skaller og bed kvinde i øret

 

 

Dagens Gossip