Byfest tog vild drejning: 30-årig mand nikkede skaller og bed kvinde i øret

Foto: Per Øxenholt / Ritzau Scanpix

Hvad der normalt plejer at være en hyggelig byfest, endte i stedet med at blive lidt af et voldsorgie. En 30-årig mand gik nemlig til angreb på hele fire forskellige personer i løbet af ganske kort tid.

Normalt plejer det at forholde sig ganske roligt til Odder byfest, men det gik anderledes til i år, hvor politiet blev tilkaldt kort før midnat lørdag aften. Her opførte en 30-årig mand sig særdeles voldeligt, og det gik ud over flere personer.

Ifølge Østjyllands Politi skulle manden i første omgang have taget fat i halsen på en 31-årig kvinde, som han også valgte at bide i hendes højre øre. Hendes veninde forsøgte at komme til undsætning, men hun blev trampet hårdt over foden af manden.

Derefter var det en blot 18-årig pige, der stod for skud. Manden greb hårdt fat om halsen på hende, og derefter forsøgte han gentagende gange at sparke hende i hovedet, men heldigvis uden held.

Læs også

17-årig mand brød ind og voldtog 72-årig svag mand i sit hjem

Den 30-årige mand var dog ikke færdig med at skabe problemer endnu. Han sluttede af med  at nikke en 29-årig mand en skalle.

Var højst sandsynligt påvirket af stoffer

Man kunne forestille sig, at manden der begav sig ud på noget af et tæskeorgie, havde en personlig vendetta, men ifølge politiet var det altså fuldstændig umotiveret. Det fortæller Peter Tholstrup fra Østjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Manden var påvirket af alkohol, og der er også noget der tyder på, at manden var påvirket af visse euforiserende stoffer. Det fortæller betjenten endvidere.

“Han er i hvert fald beskrevet til at kunne være påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer,” lyder det fra betjenten.

Hvor man let kunne forestille sig, at manden ville være svær at tæmme, når politiet skulle pågribe ham, så viste det sig at være en helt anden sag. Manden fortalte nemlig selv til politiet, at han skulle forholde sig i ro, og det viste sig også at være tilfældet.

Manden kom søndag i grundlovsforhør, og i første omgang skal han sidde i fængsel til den 30. august.

Læs også

Målrettet indsats fra politiet i disse uger: Det holder de særligt øje med

 

 

Dagens Gossip