Efterlysning: Kvinde overfaldet og forsøgt røvet af to sydeuropæiske mænd

For lige knap ti dage siden blev en kvinde udsat for et røveriforsøg, da to mænd ville have hendes værdier. Da kvinden sagde nej, blev hun overfaldt og fik tæsk.

Den 8. juni mellem 22.00 og 23.30 kom en kvinde gående på Præstøvej i Kalvehave. Under sin gåtur blev hun kontaktet af to ukendte mænd, der ville have kvinden til at udlevere hendes mobiltelefon og hendes pung. 

Kvinden nægtede at overlevere noget til mændene, og så valgte de at overfalde hende. Den ene gerningsmand fastholdte kvinden, mens den anden slog hende. Kvinden havde dog ingen værdier på sig, så det lykkedes ikke gerningsmændene at stjæle noget som helst, og de stak derfor af uden udbytte.

Læs også

Kender du Jennifers far? 17-årig pige har fået 12 historier om sin far, nu vil hun kende sandheden

Signalement af gerningsmændene

Politiet har ikke haft held til at finde de to mænd, og de beder derefter offentligheden om hjælp. Det er især vidner til episoden eller andet mistænkeligt i det tidsrum omkring Præstøvej, som politiet gerne vil tale med.

I første omgang har politiet fået et signalement af de to mænd fra kvinden, som lyder på følgende.

Person A: Han er en sydeuropæisk mand, der er brun i huden. Han er mellem 26-30 år gammel og cirka 180-185 centimeter høj. Han er ganske almindelig af bygning, han havde sort hår som var kortklippet i siderne og lidt længere på toppen.

Manden var iført en sort langærmet trøje af mærket Armani, hvor der var et lille Armani-logo på trøjens bryst. Han talte dårligt dansk, samt et ukendt udenlandsk sprog, når han talte med person B.

Han havde store hænder med mørke hår, og så bar han et guldarmbånd.

Person B: Han var ligeledes en sydeuropæisk mand med brun hud på cirka 26-30 år. Højden var omkring 180 centimeter. Han havde sort hår, der var meget kortklippet og så var han almindelig af bygning.

Det er formentlig en model ala denne, som gerningsmændene kørte i. Foto: Shutterstock.com

Han var lidt tykkere og lidt lavere end den anden gerningsmand, og så havde han skæg omkring både mund og hage. Han var iført mørkt tøj og mørkeblå cowboybukser.

Foruden signalementet af de to mænd, så bemærkede kvinden også hvilken bil, de to mænd kørte i.

Det var en sølvgrå Vw golf 5-dørs, som havde brede skørter og en helt sort bagrude. Bilen brummede fra udstødningen, og så var der en hvid nummerplade bagpå. Der var ingen logo eller bilmærke bag på bilen.

Hvis du har informationer, der kan hjælpe politiet med at opklare sagen, så vil de meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Læs også

Forsvundet mand fundet: Hans hunde havde spiste ham

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip