Efterlysning: Mand brød ind og ragede på tre sovende piger

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Politiet leder efter en ung mand, der brød ind på et kollegie og befamlede tre unge piger, mens de sov. Kender du noget, så vil politiet gerne høre fra dig.

Fyns Politi er ude med en efterlysning efter en mand, der har blufærdighedskrænket tre piger, der lå og sov.

Tidligt torsdag morgen blev politiet ringet op af tre piger, der gerne ville anmelde en blufærdighedskrænkelse. De tre piger lå nemlig og sov, da de pludselig blev befamlet af en fremmed mand.

Der er tale om tre piger på 17 og 18 år, som lå og sov på deres kollegieværelse på Stentevej 39 i Nyborg. Her skulle manden have indfundet sig ved kollegiet omkring 04.50, hvor han via en ulåst dør kunne trænge ind på værelset.

Læs også

Kæmpe-edderkopper invaderer dit hjem for tiden: De kan bide fra sig

Manden gik derefter hen til de tre sovende piger, hvor han begyndte at beføle dem på deres kroppe. Pigerne vågnede af berøringen, hvorefter de begyndte at skrige.

Det fik manden til at tage benene på nakken, og han flygtede i en ukendt retning.

Sådan ser han ud

Pigerne har beskrevet manden overfor politiet, og han skulle se således ud:

Mand på mellem 20 og 25 år med en højde på cirka 175 til 180 centimeter. Han var kraftig af bygning, mørklødet i huden og med mørkt hår, der var mellemlangt i toppen og trimmet i siderne.

Derudover var han iført en hvid tanktop, og et par knælange brune shorts. Han skjulte sit ansigt bag en sort halsedisse/tørklæde, hvor der var et hvidt mønster på.

Hvis du skulle have set den omtalte mand, eller kender til detaljer der kan hjælpe politiet med at finde vedkommende, så vil de meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114.

Læs også

Gulddreng er genopstået

 

 

Dagens Gossip