Gulddreng er genopstået

Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Den 'legendariske' Gulddreng der stillede træskoene i februar 2018, ser ud til at gøre comeback.

Den 2. februar 2018 var dagens hvor Malte Ebert lagde karakteren Gulddreng i kisten. Gulddreng havde ellers skabt det ene hit efter det andet, hvor især sangen ‘Model’ fortsat bliver spillet i radioen og på diskoteker.

Malte Ebert valgte derefter at gå solo i sit eget navn, men selvom han har en fremragende stemme, så har hans egen solokarriere langt fra været lige så succesfuld som karrieren i alteregoet Gulddreng.

Læs også

Kat sat til salg for 1.5 mio. kr: Har helt speciel evne

Malte Eberts mest afspillede sang på Youtube ‘Rather Be’ har fået 173.000 afspilninger, mens Gulddreng-sangen Se Mig Nu har fået 9.2 millioner afspilninger.

Måske den store kontrast har været årsagen til, at Gulddreng er vendt tilbage - for det er ham nemlig - det afslører Malte Ebert selv på Gulddrengs Instagram og Facebook.

På Gulddrengs Instagram profil blev dette foto uploadet i går. Meget kryptisk helt uden tekst.

 

Kommer der mon ny musik?

Et billede var alt hvad der skulle til, for at skabe ramasjang og et virak af kommentarer fra danskere og kendisser i landet.

Ikke mange timer efter fulgte Gulddreng op med et nyt billede, hvor han sidder i en kørestol med langt hår og langt skæg. Denne gang var der dog tekst til billedet.

“Legender dør aldrig. De lever for evigt. Måske for evigt. Pisse fed sang med Volbeat. Eller hvad,”

 

For cirka 14 timer siden blev der så uploadet en video til på Gulddrengs Facebook. Det er en fem minutter lang video, hvor både Malte Ebert og Gulddreng er med.

Det er en ret kryptisk video, der teases med denne tekst:

“Reklame i samarbejde med Økologisk Landsforening. Fordi en genopstandelse ikke er gratis. Bare spørg Jesus. P.S Nu har jeg råd til at købe Grønland,”

Det kunne dog let tyde på, at det samtidig er en video, der viser, at Gulddreng vender tilbage. I videoen ser man nemlig Malte Ebert i sin bil på vej til et hus, hvor han skal møde Gulddreng. Malte Ebert har brug for Gulddrengs hjælp, men han ønsker i første gang ikke at hjælpe til.

Til sidst fortæller han dog, at han gerne vil redde Malte Ebert en sidste gang.

Se hele videoen her:

 

Læs også

Pinligt! Kan du se, hvorfor Ella ikke skulle have sendt dette foto til sin mor?

 

 

Dagens Gossip