Efterlysning: Politiet frigiver video af røveri

Politiet leder efter en mand, der mistænkes for at have røvet en Cirkel K i nærheden af Aarhus. Politiet har således frigivet både video og billeder af manden.

Politiet har behov for hjælp til at identificere to mænd, hvoraf den ene røvede en Cikel K-tankstation i den østjyske by Tranbjerg.

Klokken 19.40 den 11. september 2019 kom to unge mænd ind på Cirkel K-tankstationen på Christian X’s Vej i Tranbjerg tæt på Aarhus, hvor de henvendte sig til ekspedienten.

De var interesserede i at købe noget væske til e-cigaretter, men det kan man kun gøre, hvis man fremviser ID. Den ansatte bad derfor om mændenes ID, men det kunne de ikke fremvise.

Læs også

Så er der nyt om den '22-årige' ukrainske dværg: Her er hun nu

I stedet valgte den ene af mændene at gå om bag disken, hvor han tog fat i ekspedienten og skubbede ham væk, og derefter tog han selv e-væsken fra hylden, hvorefter de forlod stedet.

Havde gerningsmanden blot taget varen uden at være i fysisk kontakt med ekspedienten, så havde der været tale om et tyveri. Men eftersom gerningsmanden var inde og skubbe ved ekspedienten først, så efterforskes sagen som et røveri.

Det er dog ikke lykkedes politiet at finde røveren endnu, og derfor beder de nu befolkningen om hjælp, i håb om, at de kan få identificeret vedkommende.

Signalement

Politiet beskriver manden som værende asiatisk af udseende og mellem 18 til 20 år. Han skulle være mellem 170 og 175 centimeter høj. Han havde helt sort hår med en midterskilning, og så var han iført en form for sort dynejakke og en grå rygsæk.

Hvis du ved hvem vedkommende er, så bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Femårig autistisk dreng registreret som sexforbryder: Krammede klassekammerat

 

 

Dagens Gossip