Så er der nyt om den '22-årige' ukrainske dværg: Her er hun nu

Privatfoto: Facebook

I tirsdags kom en af årets mest bizarre historie, og måske den mest bizarre historie nogensinde. En familie havde adopteret en 6-årig pige, men det viste sig ifølge dem, at det var en 22-årig ukrainsk dværg, der ville slå dem ihjel. Nu er der nyt om 'pigen'

Historien om den 6-årige pige der blev adopteret, men i stedet viste sig at være en 22-årige ukrainsk dværg, der ville slå sin nye familie ihjel, er uden tvivl en af de mest læste historier i verden i disse dage.

Det skyldes naturligvis, at historien blot tager den ene bizarre drejning efter den anden, og det er fuldstændig forståeligt, hvis folk i første omgang troede, at det var en fiktiv historie.

Nu er der kommet nyt i sagen pigen, kvinden, eller hvad man skal kalde hende, for der debatteres stadig på kryds og tværs om, hvor gammel hun i virkeligheden er.

Hvis du ikke har læst historien før, så kan du læse den herunder. Det anbefales, at du læser den helt til bund, så du kan følge med i, hvad der er op og ned i historien.

Læs også

Ægtepar adopterede 6-årig pige - Viste sig at være en 22-årig ukrainsk dværg

Kristen familie har adopteret hende

Folk har været meget nysgerrige på at finde ud af, hvad der faktisk er sandheden i historien om Natalia Grace på 91.44 centimeter. Familien vidste godt, at hun havde dværgvækst, da de adopterede hende, men de regnede også med, at hun var seks år.

Forleden fortalte de så, at pigen faktisk var 22 år, da de adopterede hende, hvilket betyder, at hun burde være 30 år i dag. Eller er hun kun 15 år?

Privatfoto: Facebook

Det britiske medie Daily Mail, der i første omgang fik det eksklusive interview med Natalia Graces adoptivmor, Kristine, har fundet nye informationer i den bizarre sag.

De beretter nemlig om, at Natalia Grace der altså enten er 15 eller 30 år, har fundet sig en ny plejefamilie. Det er hos et kristent ægtepar i staten Indiana, hvor hun bor sammen med parrets fem andre børn.

Daily Mail skriver, at ægteparret fra Indiana forsøgte at adoptere Natalia Grace i 2016, men at de trak deres ansøgning tilbage, efter at retten holdt fast i, at Natalia Grace var født i 1989, og altså ikke i 2004, som hendes fødselsattest sagde.

Alligevel er det endt med, at ægteparret har adopteret Natalia Grace, og billeder fra Facebook viser hende i flere situationer med familien, hvor hun ser yderst glad ud.

Privatfoto: Facebook

Adoptivmoren har lagt et billede ud, hvor hun har tagget det med forskellige ord. Her skriver hun blandt andet. “Min datter. Det sødeste, smukkeste, elskende, fantastiske, ondeste, psykotiske væsen, du nogensinde vil møde.

Teksten er formentlig sarkastisk, og møntet på, at Natalia Graces tidligere adoptivforældre kaldte datteren for psykotisk, da hun angiveligt ville slå dem ihjel.

Latterligt, at hun skulle være 30 år

En ven til ægteparret har udtalt sig anonymt til Daily Mail, og han fortæller, at familien holder meget af Natalia, og at Natalia godt kan lide at bo hos familien.

Han synes i øvrigt også, at det lyder fuldstændig latterligt, at hun skulle være 30 år.

“Jeg er hverken doktor eller psykiater, men jeg har talt med Natalia, og jeg tror på hende. Hvis du spørger mig, om jeg tror, at hun er 30 år? Det er latterligt,” fortæller han til mediet.

Privatfoto: Facebook

Det sidste lader dermed ikke til at være sagt i denne sag, hvor Natalia Grace enten er blevet forladt i en ung alder af sine adoptivforældre, eller også er en hun psykotisk 30-årig ukrainsk dværg, der udgiver sig for at være en lille pige. Det mener hendes tidligere adoptivforældre hvert fald.

Læs også

Femårig autistisk dreng registreret som sexforbryder: Krammede klassekammerat

 

 

Dagens Gossip