Efterlysning: Politiet har fundet en kongepython, er det din?

Politiet har gjort sig et noget bizart fund, da de i en kælder fandt en stor kongepython. Nu leder de efter slangens ejermand.

“I en kælder sort som kul, allerdybest nede, ligger der en kongepython, føj for den lede”. Det er ikke helt sådan lyrikken er til den velkendte børnesang, der normalt handler om mus, men det har højst sandsynligt været det en beboer tænkte, da han pludselig blev mødt af et bizart syn.

Sydsjællands Politi blev nemlig tilkaldt til en etageejendom i Næstved i løbet af natten til fredagen, for en beboer havde set intet mindre end end kongepython, der havde fundet vej til kælderen.

Læs også

Mistede ben og fingre: Heltemodig far reddede datter fra blodtørstig haj

Det er ikke hverdagskost for politiet at blive tilkaldt situationer, hvor der i stedet havde været brug for en slangetæmmer, men situationen forløb sig alligevel ganske udramatisk.

“Den havde lagt sig ned i kælderen, hvor der var dejligt varmt. Vi fik tilkaldt Falck, der kom og fjernede den,” fortæller vagtchef Kent Edwardsen fra Sydsjællands Politi ifølge Ekstra Bladet.

Hellere bides af en kongepython end kradses af en kattekilling

Inden Falck kom og fjernede slangen, ville politiet alligevel lige være på den sikre side. De valgte derfor at kontakte en slangeekspert, og han kunne berette dem om, at der intet farligt var ved den afrikanske kvælerslange.

Han ville faktisk hellere møde slangen, end en lille kattekilling fortæller politiet.

“Vi kontaktede for en sikkerheds skyld en slangeekspert, og han sagde, at han hellere vil bides af en kongepython end kradses af en kattekilling,” fortæller vagtchefen til mediet.

Sådan ser den lille bandit ud på tæt hold. Foto: Shutterstock.com

Den afrikanske slange opholder sig nu på et dyreinternat, og politiet håber på, at slangens ejer vil henvende sig. Slangen er et udbredt kæledyr, og den bliver typisk mellem 90 til 120 centimeter.

Kender du slangens ejermand eller du ligefrem ejermanden til slangen, så kan du kontakte Sydsjællands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Tragisk: 2-årig dreng sønderrevet af leopard i dyrepark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip