Efterlysning: Politiet leder efter børnelokker med mange dobbelthager

Foto: Politi

En mand forsøgte at lokke en otte-årig pige ind i sin bil. Politiet leder nu efter denne mand, og hans signalement lyder på mange dobbelthager.

En otte-årige pige var i færd med at binde sine snørebånd søndag aften klokken 18.45 på Hollandsvej i Kgs. Lyngby, da hun pludselig blev kontaktet af en fremmed mand i en bil.

Manden kørte op på siden af den lille pige, hvor han først spurgte om hendes navn, og derfor forsøgte han at lokke hende ind i bilen. Han fortalte pigen, at han havde noget, han gerne ville vise hende, men heldigvis var den lille pige ganske fornuftig, så hun valgte at løbe væk.

Læs også

Syv børn efterladt i gloende varm bil: Blev reddet af 4-årig

Det fik dog ikke manden til at stoppe, og han valgte at trille efter hende, men da pigen drejede ned af Blomstervænget, valgte manden at køre sin vej igen.

Begrænset med detaljer

Det er Nordsjællands Politi der er ude med en efterlysning af manden, men desværre er der ikke mange informationer at gå efter. Politiet fortæller, at manden kørte i en hvid eller sølvfarvet bil, hvor der var stof for de bagerste vinduer.

Den lille pige kunne også fortælle politiet, at manden havde mange dobbelthager, men det præcise antal af hager nævnes ikke, og dermed er det en begrænset mængde information, som borgerne i nærheden af Kgs. Lyngby har at gå efter.

En cirka alder på manden vides desværre heller ikke, og dermed skal der ledes efter en mand med mange dobbelthager, der kører rundt i en hvid eller sølvfarvet bil med stof for de bagerste ruder.

Skulle du have kendskab til personen, eller har du set vedkommende køre rundt, så vil Nordsjællands Politi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte dem på telefonnummer 1-1-4.

Læs også

Pas på: I denne uge holder politiet særligt øje med disse bilister

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip