Efterlysning: Politiet leder efter disse omrejsende kriminelle fra Østeuropa

Foto: Nordjyllands Politi

Politiet vil gerne have hjælp til at fange to omrejsende indbrudstyve fra Østeuropa. Mændene har allerede røvet en ældre kvinde i Birkelse, mens de tirsdag røvede en bolig i Frederikshavn.

En utrolig fræk indbrudstyv brød ind i en villa i Frederikshavn tirsdag eftermiddag, mens beboerne var hjemme. De sad nemlig ude i haven og hyggede sig.

Manden stjal en taske med et hævekort, og efterfølgende forsøgte han at hæve penge på det i Ringkjøbing Landbobank.

Læs også

Mand anholdt efter at han prøvede at smugle for 230.000 kroner kokain under toupé

Politiet sætter manden i forbindelse med et indbrud hos en ældre dame i Birkelse sidste onsdag, hvor politiet efterfølgende udgav to billeder, som er de mistænkte fra det røveri.

Personen på billedet fra indbruddet i villaen i Frederikshavn ser identisk ud med den ene af de to mænd, som politiet frigav billeder af i forbindelse med indbruddet i Birkelse. Derfor tyder det ifølge politiet på,, at vi har med omrejsende kriminelle at gøre, som rejser rundt i landet og begår indbrud hos folk.

Har i haft dem på besøg?

Politiet håber, at frigivelsen af billederne kan være med til, at politiet kan få identificeret gerningsmændene. Det kunne blandt andet være ved, at folk der er indehaver eller har boet på hoteller/campingpladser har set de omrejsende kriminelle.

"Derfor modtager vi gerne oplysninger fra campingpladser og restaurationsbranchen, hvis man har haft de afbildede personer boende som gæster,” fortæller Suny Myrup, der er vicepolitiinspektør hos Nordjyllands Politi.

Foto: Nordjyllands Politi

Det var den 12. juli, at politiet første gang efterlyste de kriminelle, efter at de havde røvet en ældre kvinde i Birkelse. Allerede tirsdag den 16. juli var indbrudstyvene så på spil igen, da de brød ind i en villa i Frederikshavn, hvor de stjal taske med kreditkort.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde de to indbrudstyve, så vil de meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Efterlysning: Kvinde overfaldet og forsøgt røvet af to sydeuropæiske mænd

 

 

Dagens Gossip